Dansk dressurtalent solgt til Norge

27-05-2014 12:58

Den norske Grand Prix-rytter Karen Helene Gjerde har købt en ny og meget lovende hest i Danmark

Copyright Ridehesten.com
Pernille Ørum og Sandbæks Don-Aron.

Kanga alias Karen Helene Gjerde har købt den 8-årige dansk varmblodshest Sandbæks Don-Aron e. Blue Hors Don Schufro/ Royal Diamond (opdr. Eigil Kirkegaard Nielsen), der er uddannet af berider Pernille Ørum. Pernille købte hesten hos opdrætteren som 4-års og har siden hende uddannet hesten frem til Grand Prix og har med succes startet den i Prix St. Georges. Pernille og Don-Aron havde også succes i 7-års championatet i Falsterbo, Sverige, i fjor.

- Han er en stor dreng på 180 cm og passer perfekt til Kanga, fortæller Pernille og indrømmer, at der bliver lidt tomt i stalden, når den store hest er rejst.

Det var berider Michæl Søgaard, en af Kangas nære venner, der fandt hesten. Kanga har haft succes med flere gode danske heste igennem årene, og mange husker sikkert Grand Prix-hesten Pianostar fra Hans Jørgen Nørgaard. Nu ser hun frem til at fortsætte det dygtige arbejde, som Pernille Ørum har lagt i Sandbæks Don-Aron.

- Det er en meget veluddannet og ridelig hest, Pernille har lavet, og jeg glæder mig til at arbejde videre med så fantastisk en hest, fortæller Kanga.

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen