Daniel 2'er i Exloo

06-01-2023 10:16

Charlotte Kusk Berwald

Ved CDI3* stævnet i Dressur i Holland blev der torsdag aften redet Grand Prix hvor to danske ekvipager var til start

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen og Vayron. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Her blev Daniel Bachmann Andersen nummer to med Vayron e. Vitalis/ P.B Gloster efter at have redet til 72,652 %. Den eneste, der i klassen kunne ride fra Daniel og Vayron var engelske Charlotte Fry, der med Dark Legend e. Zucchero/ Tango, red til 73,783 %. Det er dog værd at bemærke at dommeren ved C, danske Susanne Baarup, havde Daniel og Vayron som nummer et idet hun dømte til flotte 76,087 %.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Charlotte Heering nummer tre
Daniel var som sagt ikke den eneste dansker til start i Grand Prix. I feltet var også Charlotte Heering, der med Bufranco e. Negro/ Zevenster red til 72,565 %. Ekvipagen red et stabilt program hvor der blev givet 7 og 7,5 for de fleste øvelser. 
Til start i klassen, og placeret som nummer fem, var også engelske Annabella Pidgley, der på ryggen af Charlotte Dujardins tidligere OL-hest Gio e. Apache/ Tango, også fik redet et stabilt program. Ekvipagen er virkelig ved at have fundet melodien sammen og red til 71,978 %. Her var det også Susanne Baarup, der var mest begejstret for ekvipagens ridt som hun belønnede med 74,130 %. Daniel Bachmann Andersens tidligere stjernehest Marshall-Bell e. Blue Hors Don Romantic/ Michellino (opdr. Nicolai Jepsen og Tina Christoffersen) var også til start med sin nye rytter, israelske Nicola Louise Ahorner. Ekvipagen red til 63,696 %. Her var det igen Susanne Baarup, der gav den højeste score på 66,848 %.

Copyright Ridehesten.com
Charlotte Heering og Bufranco. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen