Clinic: Fra unghest til Grand Prix med Severo

01-09-2020 12:27

Annika Knudsen Lorentsen

Mød den internationale dressurrytter Severo Jurado Lopez i morgen, onsdag den 2. september på Kirstineholm i Aarhus. Her kan man overvære et helt enikt event, hvor Severo selv sætter sig i sadlen, men også underviser en anden ekvipage

Copyright Ridehesten.com
Severo og Fiontini ved World Cup Herning 2019. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Kom til masterclass med den internationale dressurrytter Severo Jurado Lopez i morgen på Kirstineholm i Aarhus. Her præsenterer Kirstineholm og Jurado Dressage et helt unikt arrangement, hvor Severo rider to af sine bedste heste, og underviser én ekvipage. 

Vejen fra unghest til Grand Prix
Ved sin clinic vil Severo anskueliggøre basistræningen, som er så vigtig på alle niveauer i uddannelsen af hesten. Der vil derfor vises en 3 års kåret hingst, en 7 års vallak på vej på Prix St. Georg og en 10 års vallak på vej mod Grand Prix. 

– Vi mener, vi har valgt tre meget spændende heste og vi ser meget frem til at vise dem frem. Med blot 100 tilskuere får vi en meget privat atmosfære og publikum vil få chancen for at stille spørgsmål undervejs og efter arrangementet, foræller Severo. 

De tre heste der deltager:

Stenagers Ben Hur e. Borsalino/Florenciano, som er en 3 års præmiehingst, som er ejet af Stutteri Teglovnen og rides af Nana Christiansen. 

Møgelvang Ferrari e. Sezuan/Come Back II, er en 7 års vallak, som er på vej mod Prix St. Georg. Han rides af Severo og ejes af Nordentoft. 

Fendi e. Negro/Lester er en 10 års vallak på vej mod Grand Prix. Han rides af Severo og ejes af Van Olst Horses.

Program:

15.00-21.30: Shopping og udstilling. Åben for alle, fri entré

17.30: Masterclass med Severo. Pris: 299,- (Billetter købes her)

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen