Championatsvinder Clear The Way solgt til Canada

21-04-2021 16:05

Annika Knudsen Lorentsen

Clear The Way, som Martin Dinesen Neergaard har redet for Lykkegaard Horses de seneste år, er nu solgt til Canada. Martin fortæller, at det har været fantastisk at ride den talentfulde hest, og at det derfor også er vemodigt at tage afsked

Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 9-årige vallak Clear The Way e. Clearway/Coronado 3 (opdr. Linus Camitz) har de seneste år haft stor succes med Martin Dinesen Neergaard i sadlen. Martin har redet vallakken for Rikke og Jesper Haastrup fra Lykkegaard Horses, og sammen har de haft mange gode oplevelser. 

Clear The Way vandt Dansk Ride Forbunds championat for 6 års tilbage i 2018, ligesom han har haft succes ved UVM både som 6- og 7-års i Zangersheide i henholdsvis 2018 og 2019. Det er blot nogle af de resultater, som Martin og Clear The Way har opnået sammen, for de har leveret et utal af gode præstationer i klasser tom. 145 cm, både nationalt og internationalt. 

Copyright Ridehesten.com
Martin Neergaard og Clear The Way ved Bækgaarden Horse Festival i 2019. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Solgt til Canada
Nu er Clear The Way solgt til Canada, og Martin fortæller, at det er lidt vemodigt at sige farvel til ham, da de jo har haft så mange gode oplevelser sammen. 

– Jeg har redet ham for Lykkegaard de sidste år, og det har jo føltes lidt ligesom, at det var ens egen. Jeg vil helt sikker savne ham, og det er selvfølgelig hårdt at sige farvel til ham, fortæller Martin, som også understreger, at der er mange gode minder at kigge tilbage på. 

Copyright Ridehesten.com
Martin Neergaard og Clear The Way da de vandt Dansk Ride Forbunds championat for 6-års heste i 2018. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen