Cecilie Tofte på job i Wellington

10-12-2021 11:55

Den danske springrytter Cecilie Tofte, som arbejder for Ashford Farm i Belgien, er lige nu at finde på start- og resultatlisterne i Wellington, Florida, hvor hun markedsfører nogle af Enda Carrolls Grand Prix-heste

Copyright Ridehesten.com
Cecilie Tofte i Wellington. Foto: Juan Manuel Photography
Nyheden fortsætter efter annoncen

32-årige Cecilie Tofte har siden april i år været ansat som springrytter hos irske Enda CarrollAshford Farm i Belgien tæt på grænsen til Holland. Fra sensommeren er hun blevet ekviperet med flere Grand Prix-heste og er derfor siden september begyndte at starte større klasser.

I efteråret har Cecilie været på et par måneders solskinsturne i Oliva, Spanien og Vilamoura, Porgutal.

– Jeg var så heldig at få lov at ride Nations Cup ved Sunshine Tour, og det var en rigtig fed oplevelse at komme i gang med holdet igen, fortæller Cecilie nu fra sit næste ophold under varmere himmelstrøg, nemlig i Florida.

Nyheden fortsætter efter annoncen

De heste, jeg havde haft med til Sydeuropa har fået en velfortjent, lille ferie nu, og da Enda, min chef, for en lille måneds tid siden sendte fem heste til Wellington, blev jeg efterfølgende sendt herover for et par uger siden. Størstedelen af Endas klientel er bosiddende herovre, og så er det lettere for os at sende hestene herover, hvor kunderne er.

Cecilie har allerede opnået flere placeringer i Grand Prix-klasser på 150 cm, og hun nyder at ride et par uger i Florida, inden hun skal hjem til Europa resten af vinteren.

Det ville være dejligt at blive herovre resten af sæsonen, men jeg regner med at skulle hjem igen om en uges tid. Det kommer meget an på, hvordan corona-situationen udvikler sig, slutter hun.

 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen