Caroline Knudsen: Min hest sprang helt fantastisk (video)

25-04-2022 14:15

Annika Knudsen Lorentsen

Ved det internationale stævne i tjekkiske Zduchovice lykkedes det i går Caroline Knudsen at slutte stævnet med en topplacering i juniorrytternes Grand Prix-klasse. Hun fortæller, at det har været et rigtig godt stævne

Copyright Ridehesten.com
Caroline Knudsen med Landlyst Callicon. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

38 ekvipager mødtes i går i den 140 cm høje Junior Grand Prix ved Youth-stævnet i Zduchovice, Tjekkiet, hvor flere danske ryttere i sidste uge deltog i nationsspringninger samt flere af de øvrige klasser. 

Stævnet sluttede i går med endnu en flot dansk placering, for her red Caroline Knudsen sig til en tredjeplads i juniorrytternes Grand Prix. Det gjorde hun i sadlen på Landlyst Callicon e. Dicapo/ Coronado 3 (opdr. Karina Pinds). Sammen red de fejlfrit i både hovedrunde og omspringning, og det var kun to tyske ekvipager der kunne slå den danske ekvipages præstation. 

– Min hest sprang helt fantastisk, og jeg kunne mærke, at hun var klar fra første til sidste spring. Banen i hovedrunden og omspringningen passede os rigtig godt, så det var perfekt, fortæller Caroline og fortsætter: 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det var vores første nations cups stævne, og det var en stor oplevelse. Det var et virkelig godt og hyggeligt stævne med de andre danske ryttere. 

Se video af Carolines ridt nedenfor.

Resultat fra klassen.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen