Blue Hors klar med 19 auktionsheste

14-11-2023 09:26

Blue Hors afholder vinterauktion i forbindelse med ECCO Cup-finalen, der afvikles på kraftcentret i Randbøl den 24.-26. november

Copyright Ridehesten.com
Blue Hors Storm DWB. Foto: Ridehesten,com/Annette Boe Østergaard

Den 24. november slår Blue Hors atter dørene op for en af dressurens store begivenheder. I den weekend afvikles finalen i ECCO Cup for pony-, junior-, ung- og U25-ryttere. I tråd med deres plan om at lukke aktiviteterne ned i Randbøl afholder Blue Hors i forbindelse med stævnet endnu en auktion lørdag den 25. november kl. 19.00. Blue Hors afviklede også i forbindelse med championatsfinalerne i oktober en efterårsauktion, hvor 16 heste var under hammeren. 

Blue Hors' vinterauktion byder på en kollektion af 19 heste, som spænder helt fra unge heste til avlsgodkendte hingste og erfarne konkurrenceheste. Her kan blandt andet nævnes en deltager i Dansk Varmblods Unghestechampionat tidligere på året, Zenon e. Blue Hors Zackerey/ Blue Hors Don Romantic (opdr. Susanne og Peter Albæk Kolding) samt den 4-årige avlsgodkendte hingst Blue Hors Storm DWB e. Sezuan/ Tailormade Temptation (opdr. Bjarne Skovdal) og mange flere.

Auktionen afholdes som en hybridauktion, hvor det både er muligt at byde online, telefonisk eller ved tilstedeværelsen til auktionen. Blue Hors tilbyder forud for auktionen mulighed for prøveridning af hestene.

Se hele kollektionen her. 

Copyright Ridehesten.com
Zenon med Ulrik Falbe Hansen i sadlen til unghestechampionat tidligere på året. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Finale i ECCO Cup
ECCO Cup-turneringen afvikles over tre kvalifikationsrunder, og finalen er således det fjerde stævne i cuppen. For pony kat. I, juniorer og ungryttere er det de 15 ekvipager, der har opnået flest point efter de tre kvalifikationsrunder, mens det for pony kat. II er det de ti ekvipager, der har opnået flest point ved kvalifikationsrunderne. Dog skal man have redet andendagens finale ved minimum to af kvalifikationsstævnerne.

Kvalificeret til U25-finalerunden er de ti ekvipager, der har opnået flest point efter de tre kvalifikationsrunder.

Fakta
Om ECCO Cup

Det har altid ligget ECCO på sinde at støtte op omkring unge, der gennem deres sport udviser målrettethed, engagement og dedikation.

Derfor er formålet med ECCO Cup’en at fremme den danske ungdomselite indenfor dressursporten, således ekvipagerne får mulighed for at dygtiggøre sig til at konkurrere på internationalt niveau.

ECCO Cup strækker sig fra kategori II ponyer til ECCO U25 Grand Prix og understøtter dermed de unge talenters rytterkarriere i et kontinuerligt forløb.

Fold up

 

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing