Blue Hors Fortron midlertidigt ude af avlen

02-04-2020 15:02

Annika Knudsen Lorentsen

Avl

Det er ikke mange dage siden, at vi skrev, at præmiehingsten fra oldenburger-hingstekåringen og fra Dansk Varmblods hingstekåring, Blue Hors Fortron ville blive i Danmark på grund af den tårnhøje efterspørgsel herhjemme - men nu er hingsten midlertidigt ude af avlen meddeler Blue Hors

Copyright Ridehesten.com
Den smukke 3-årige hingst, Blue Hors Fortron, her redet af Blue Hors-rytter Cristian Tudela Ruiz. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

For bare fire dage siden berettede vi, at 3-årige Blue Hors Fortron e. For Romance II/Desperados ville blive i Danmark i sin debutsæson som avlshingst, på trods af, at planen oprindeligt var, at han skulle udstationeres i Danmark. Det kan I læse om her.

Midlertidigt ude af avlen
Blue Hors meddeler i dag, at de er nødsagede til at trække Fortron ud af avlen midlertidigt. Det gør de, da hingsten har pådraget sig en blodansamling omkring kønsdelene ved tapning. 

– Det er med beklagelse, at vi må trække Fortron midlertidigt ud af avlen. Vi håber han snart vil være klar til at betjene hopperne igen, men for nuværende kan han ikke tappes. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen