Baltic Cup sluttede med danske sejre

31-03-2013 19:37

Signe Wiese

I påsken blev årets første afdeling af Baltic Cup-turneringen afviklet i Sverige, og i dag var det Grand Prix-tid for ponyrytterne - og de danske ryttere vandt to ud af tre Grand Prix-klasser

Phillippa Linde og Tullineaskey Fear Idea vandt kat. II-ponyernes finale. (arkivfoto)

I Grand Prix-klassen for kat. II-ponyerne var det Phillippa Linde og ponyen Tullineaskey Fear Idea, der sørger for at få Dannebrog til tops, efter en fejlfri hovedrunde, og en fejlfri omspringning i tiden 36,41 sekunder. Nr. 2 blev svenske Julia Persson på Poetic Annie, der ligeledes var fejlfri i omspringningen, men i tiden 36,54 sekunder.

I klassen for kat. I-ponyer var det Benedicte Rie Truelsen, der stod for den danske sejr. Med ponyen My Cousin Blan Dee var hun fejlfri, og ikke mindst lynhurtig i omspringningen - tiden var 31,65 sekunder. Nr. 2 blev svenske Julia Dahnlies på Brad Pitt i tiden 34,96 sekunder.

Også kat. III-ponyerne gik Grand Prix i dag - her blev det til svensk sejr ved Mathilda Bohlin på ponyen Butter Scotch - hun var fejlfri i omspringningen i tiden 37,62 sekunder. Hun blev dog fulgt helt til dørs af danske Amalie König på My Irish Shadow, der gennemførte omspringningen i tiden 37,75 sekunder. Laura Båring Kjærgaard og Heartbreaker blev 3'er.