Avlerne hædres på Stutteri Ask

19-08-2023 18:09

Annika Knudsen Lorentsen

I forbindelse med den kommende uges Pavo og Dansk Ride Forbunds championatsfinaler i springning hos Stutteri Ask, uddeles der gavekort fra danske hingstestationer til avleren af den bedste danske hest i hver finale

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I næste uge afholdes årets Pavo og Dansk Ride Forbunds championatsfinaler i springning, og i den forbindelse er det ikke kun de bedste ekvipager der skal belønnes. 

En række danske hingstestationer er nemlig gået sammen om at uddele gavekort til avleren af den bedste danskavlede hest i hver årgang. Det betyder, at avleren af den bedste danskavlede hest i 4-års, i 5-års, i 6-års og i 7-8-års finalen modtager et gavekort til bedækning ved en af hingstestationerne. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er Katrinelund, Stutteri Ask, Stald Bøgegården og Stutteri Volstrup som hver især har sponsoreret et gavekort til en bedækning ved en hingst på deres hingstestation. I finalen for 4-års heste modtager avleren af den bedste danskavlede hest et gavekort til Katrinelund. I finalen for 5-års er det Stutteri Ask, der sørger for et gavekort til avleren af den bedste danske hest. I 6-års finalen modtager avleren af den bedste danskavlede hest et gavekort til Stald Bøgegården, mens Stutteri Volstrup giver et gavekort til avleren af den bedste danske hest i årets sidste finale, som er for 7- og 8-årige heste. 

I sidste uge var Stutteri Ask værter for DM i springning, og her fik de taget hul på afviklingen af store stævner med manér. De flotte omgivelser på Nordfyn dannede en ideel ramme om mesterskabsstævnet, og midt i næste uge er de klar til igen at byde velkommen til et stort stævne, denne gang med unghestene i fokus. 

Startlister for stævnet. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen