Australsk GCT-sejr på Miami Beach

09-04-2018 06:40

Camilla Tiefensee Schrøder

Edwina Tops-Alexander blev vinderen af denne weekends Global Champions Tour, som blev afholdt midt på stranden i Miami. Scott Brash fører stadig den samlede stilling, men et opgør mellem de to begynder at tegne sig

Copyright Ridehesten.com
Edwina Tops-Alexander og California på den smukke stævneplads lige ved havet. Foto: GCT presse
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den australske springrytter Edwina Tops-Alexander vandt denne afdeling af Global Champions Tour, som blev afholdt på Miami Beach. Sejren var ikke nok til at tage føringen fra britiske Scott Brash, men selvom det stadig er tidligt på sæsonen, blev det antydet, at opgøret kan komme til at stå mellem Brash og Top-Alexander. Begge ryttere har vundet turneringen to gange før, og hvis én af dem vinder i år, vil de blive den første nogensinde til at vinde GCT tre gange. Det oplyser GCT i en pressemeddelelse.

Unik strandstemning ved topstævne
Edwina Tops-Alexander vandt i dag på den 11-årige hollandske varmblodshoppe California e. L'Esprit/Libero H (opdr.  J. Dunnewind). De to fejlfri runder og tiden 32,07 indbragte en pengepræmie på 100.000 Euro, og der var over tre sekunder ned til nærmeste konkurrent, Bassem Hassan Mohammed på Gunder.

– Det er et fantastisk sted med en skøn atmosfære, og jeg føler det lidt som om, jeg er på ferie. Der er kitesurfere og faldskærme og bølger og folk i bikini over det hele – der sker en hel masse. Det er friskt og anderledes, unikt og originalt. Vi har aldrig haft et stævne som dette i verden før, og hvert år bliver det bedre og bedre, udtaler den australske vinder til GCT.

Prague Lions vandt GCL-runden
I Global Champions League blev det Prague Lions-holdet, der løb med sejren på Miami Beach takket være indsatsen fra Gerco Schröder og Anna Kellnerova. Hermed ligger deres hold nu nummer to i den samlede stilling, som føres af Valkenswaard United.

Se resultaterne HER.

Se den samlede stilling i GCT og GCL HER.

Næste afdeling af Global Champions Tour finder sted i Shanghai den 20.-22. april, og finalen finder sted i Prag i slutningen af året.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Global Champions Tour Kalender for 2018:

(Mexico City, den 22.- 25. marts)
(Miami Beach, den 5.-7. april)
Shanghai, den 20.- 22. april
Madrid, den 4.-6. maj
Hamburg, den 10.-12. maj
Ramatuelle/Saint Tropez, den 31. maj – 2. juni
Cannes, den 7.-9. juni
Cascai, den 14.-16. juni
Monaco, den 28. – 30. juni
Paris, den 5.-7. juli
Chantilly, den 13. – 15. juli
Berlin, den 27.-29. juli
London, den 3. – 5. august
Valkenswaard, den 10.-12. august
Rom, den 6.- 9. september
Doha, den 8. – 10. november
Prag, den 13.-16. december (Playoffs)

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing