Ask finalist til årets turismepris

12-12-2023 12:26

Stutteri Ask A/S er i kraft af deres store arbejde med at skabe turismebegivenheder, arbejdspladser og udvikling inden for oplevelsesøkonomien i Kerteminde Kommune finalist til årets turismepris

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det kendte Stutteri Ask A/S, der opdrætter og uddanner springheste på eliteniveau og har hingstestation med tophingste, er finalist til årets turismepris.

Det skyldes deres indsats for at skabe turismebegivenheder, arbejdspladser og udvikling inden for oplevelsesøkonomien i Kerteminde Kommune, hvor Stutteri Ask er smukt placeret ved Dalby Bugt nord for Kerteminde.

I hesteverdenen kendes stutteriet for at holde mange store arrangementer som bl.a. åbent hus, ridestævner og kåringer, hvor dørene altid er åbne for offentligheden.

Nyheden fortsætter efter annoncen

De seneste år har Stutteri Ask udvidet deres kapacitet, så de nu kan afholde internationale ridestævner, og det gavner ikke kun stutteriet, men hele det omkringliggende område.

I indstillingen til turismeprisen står der bl.a.: "Det er helt fantastisk for alle os, der har en lille virksomhed i nærområdet. Det burde belønnes med en turismepris, som en form for påskønnelse af alt det hårde arbejde, Stutteri Ask lægger i at være de bedste til noget."

Fra 2024 bliver hestesportscentret Blue Hors nabo til Stutteri Ask, hvilket betyder, at al avl og ridesportsaktiviteter på eliteniveau indenfor både dressur og springning bliver samlet i Kerteminde-området.

Trine Askjær-Jørgensen

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen