Ansøgningsfrist til Helgstrands legat

01-05-2021 06:58

Inspireret af den triste historie om Maria Claumarch, der på baggrund af en ulykke med en hest mistede sit højre ben, valgte Helgstrand Dressage i 2019 at stifte et legat, der skal hjælpe ryttere på vej til at realisere deres mål. Ansøgningsrunden løber fra den 1. april til den 1. maj hvert år

Copyright Ridehesten.com
Marianne og Andreas Helgstrand. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Er du hurtig, kan du nå det endnu. Helgstrands legat uddeles én gang om året på baggrund af en ansøgningsrunde. For at kunne ansøge om legatet skal du være rytter og have et ridemæssigt mål, som du arbejder hen i mod. Store som små mål er velkomne, og det gælder både spring- og dressurryttere.

Ansøgningsrunden løber fra den 1. april til den 1. maj hvert år, og legatet overrække, som udangspunkt, i forbindelse med Equitour Denmark, som afholdes på Helgstrand Academy i maj. Legatet har en værdi af 10.000 kr eller 1.345 EUR.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Til at udvælge den rette kandidat blandt ansøgerne er der nedsat en jury, som består af General Manager og rytter, Thomas Sigtenbjerggard, Manager på Helgstrand Academy og rytter, Maria Anita Andersen samt CEO og grundlægger, Andreas Helgstrand. Ryttere af alle aldre, niveauer og nationaliteter med store såvel som små drømme kan aflægge en ansøgning til Helgstrand legatet.

Se her, hvordan du ansøger.

Tidligere modtagere er:

  • 2020: Lucas Vium
  • 2019: Maria Claumarch 
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen