Regler, handels- og leveringsbetingelser for Ridehesten PLUS

Da du skal være bruger på Ridehesten.com for at anvende Ridehesten PLUS’ serviceydelser, skal du være opmærksom på, at aftalevilkår for bruger på Ridehesten.com er gældende. Læs mere her.

Dit brugernavn og password er personligt og må ikke videregives til andre.

Du må tilgå Ridehesten PLUS’ serviceydelser fra alle dine enheder (mobil, tablets og computere).

De benyttede enheder vil ikke automatisk logge dig ud fra Ridehesten.com. Husk derfor altid at logge dig ud for at undgå misbrug af din brugerkonto – særligt hvis du låner en tablet/mobil eller befinder dig ved en offentlig computer fx på et bibliotek.

Ridehesten.com logger hver gang, dit brugernavn anvendes til at få adgang til Ridehesten PLUS’ serviceydelser. Det betyder, at hvis du logger ind fra din iPhone og efterfølgende fra en pc eller iPad, så gemmes denne information i systemet. Dette for at sikre, at dit brugernavn og password ikke bliver misbrugt.

Betaling over internettet

Har du allerede abonnement på magasinet Ridehesten kan du gratis få et Ridehesten PLUS abonnement. Vælger du at købe Ridehesten PLUS uden magasinabonnement har vi følgende betalingsbetingelser:

- Enhver form for online pengeoverførsel til Ridehesten.com sker via en SSL-forbindelse. Det betyder, at der oprettes en krypteret forbindelse mellem dig og Ridehesten.com, så eksempelvis kreditkortoplysninger ikke kan læses eller opfanges af andre. En SSL-forbindelse genkendes på, at der i din browsers statuslinje er et låseikon, hvor låsen er lukket.

- Ridehesten.com har en indløsningsaftale med PBS. Dette indebærer, at vi opfylder særdeles høje krav til sikkerheden på Ridehesten.com. Med henblik på at tilvejebringe maksimal sikkerhed af dine betalingskortoplysninger gemmer Ridehesten.com således ikke dine kortoplysninger.

Levering

Køber du adgang til Ridehesten PLUS uden abonnement på magasinet Ridehesten, vil din bruger straks efter købet have adgang til de Ridehesten PLUS serviceydelser, du har købt.

Køber du adgang til Ridehesten PLUS med abonnement på magasinet Ridehesten, vil du i ordrebekræftelsen fra vores shopløsning finde et midlertidigt abonnementsnummer og navn. Dette kan du indtaste, når du er logget ind som bruger på Ridehesten.com og straks få adgang til de Ridehesten PLUS serviceydelser, du har købt. Det midlertidige abonnement er gyldigt i fem dage, fra du har aktiveret det via din bruger, og du vil inden udløb modtage en mail med dit rigtige abonnementsnummer og navn.

Opsigelse

Har du adgang til Ridehesten PLUS uden abonnement på magasinet Ridehesten, kan du – når du er logget ind på Ridehesten.com – altid se, præcist hvor lang tid, du har tilbage på dine Ridehesten PLUS serviceydelser. Når den købte periode slutter, vil dit abonnement på Ridehesten PLUS automatisk udløbe. Du vil blive informeret om dette i god tid via mail, så du kan nå at forny dit Ridehesten PLUS abonnement, inden det udløber.

Abonnement via magasinet Ridehesten

Har du Ridehesten PLUS gratis via et abonnement på magasinet Ridehesten, så følger disse to samme abonnementsperiode.
Se handels- og leveringsbetingelser samt regler for opsigelse her.
Det vil til enhver tid altid være de regler, handels- og leveringsbetingelser, du finder på denne side, der er gældende.