Skovlunds Favorit Fighter

ID-nummer: 208333DW2046418
Alder: 1 år
Stangmål: 158 cm
Køn: Hingst
Prisniveau 100 - 175.000 DKK
Far: Favorit Ask FF: Diamant De Semilly FFF: Le tot De Semilly
FFM: Venise Des Cresles
FM: Ukase Ter Putte FMF: Darco
FMM: Quinette ter putte
Mor: Castella-Høm MF: Carano MFF: Capitol I
MFM: Vision III
MM: Lee Løgum MMF: Lagano
MMM: Goya

Muligheder

Udskriv
Tilføj favorit

Sælgers kommentarer

FANTASTISK hingste spring afkom.
Fantastisk hingst fra marts 2020, med noget af det bedste spring blod i Danmark!, Han er en utrolig sød, rar og kærlig hest, og nem i alt omgang. Han er p.t. sort, men på vej til at skimle hvid.

Han har flere søskende, som er nået toppen i spring sporten.
Her kan nævnes:
Søster Linette-Høm (Far: Louvre S, Morfar: Carano & mor: Castella-Høm) som har gået GP i spring.
Bror Happy-Høm (HulaPalu), (Far: Haetbeat, Morfar: Carano & mor: Castella-Høm) blev solgt på tysk aktion i 2016 for 450.000 euro.
Søster: Havanna-Høm (Bacardi feeling), (Far: Haetbeat Morfar: Carano & mor: Castella-Høm), vinder af 5 års internationalt klasse i Drammen. Solgt i 2017 for 210.000 euro.
Hans søster (Skovlunds-Zhantie, mor: Castella-Høm, far: Zirocco-blue), som 4 års (år 2020) kvalificeret hun sig til 4 års-championats finalen (blev aflyst pga. Corona).

Føllets mor:
Castella-Høm (Far: Carano, Morfar: Lagano, Mor: Lee-Løgum-Høm. Castella er sølvmedalje hoppe, har bl.a karakteren 10 og 9,5 for henholdsvis springteknik og spring kapacitet.
Castella-Høm, har som ovenfor beskrevet fået flere fantastiske afkom. Der er flere som har gået internationalt, eller er blevet solgt for betydelige beløb på aktion. Kendetegnet på Castellas afkom er, at de har et utrolig godt hoved, og en god indstilling til at ville lade sig blive uddannet.

Føllets Far:
Favorit Ask, taler for sig selv, han har utallige afkom, som går internationalt.
Føllets mormor:
Lee-Løgum-Høm( far: Lagano), er elite hoppe, kåret i RDH, hun har efterkommere som har gået internationalt. Blandt hendes afkom, kan fx nævnes Carina-Høm, som er helsøster til føllets mor. Blandt hendes afkom kan nævnes:
Larina-Høm, der har gået GP i dressur (Vandt GP speciale, ved Eurocassis pferde festival i Bremmen) i dressur, og som har deltaget i OL i dressur!

Vi har stor tiltro til at dette afkom vil få en fantastisk spændende fremtid, med den top blanding af blod fra både mor og far!

Priside 160.000 kroner

Sælgers informationer

Navn: Jan Petersen
Land: Danmark
Telefon: 40473557
Mobil: 20748415
E-mail: Limpa258@gmail.com

Opstaldningsadresse

Postnr.: 3480
By: Fredensborg
Land: Danmark