Nobless Hoejvang

ID-nummer: DE422.220105909
Alder: 13 år
Stangmål: 140 cm
Spring: L
Dressur: L
Farve: Brun
Race: Tysk Sportspony
Køn: Vallak
Prisniveau 30 - 50.000 DKK
Far: NOIR DE LUXE FF: HEIDBERGS NANCHO NOVA FFF: NIGHT CUP
FFM: IMMENMOOR JOLLY JUMPER
FM: VOLLMONDNACHT FMF: VALLDO
FMM: CINDY
Mor: SEXY HEXY MF: NORDSTROM MFF: NIXEN
MFM: BLACKMOOR MIRANDA R
MM: SISSS MMF: MAIOR DOMUS
MMM: SAGA

Muligheder

Udskriv
Tilføj favorit

Sælgers kommentarer

Gudesmuk ponyvallak med topkvalitet og x-factor. Han får allerede de første point forærende på vej op af midten. Han er særdeles godt bygget med en stor, flot velansat hals, som gør ham imponerende at se på. Han ligner en lille hest. Han besidder tre rigtig gode gangarter, der er langt over middel. En pony med kvalitet og ridelighed til at gå alle de høje klasser.

Han har kun været redet siden sommeren 2021 og er derfor på ingen måde slidt i forhold til sin alder. Har allerede gået 3 stævner på hjemmebane. LD til 77% og vinder, LC1 med 10 årig til 68% og 50 cm sløjfespring. Han rides for fine hjælpere, både schenkel og hånd. Og er nem for selv den mindste rytter at ride.

Er glad for at springe, kigger ikke på fyld. Han mangler dog noget rutine på springbanen, da han ikke er sprunget så meget.

Går gerne i skoven både alene og sammen med andre.

Han er en pony med tænding, men på den gode måde. Han kigger ikke, bliver sjældent forskrækket og har aldrig været ponyfræk. Han er altid arbejdsglad og meget selvgående. Kan sagtens gå med en let øvet rytter, men er ikke en begynder pony.

Han er sød og nem på stald uden unoder. Er passet med vaccinationer og smed, går med to forsko. Kan læsses i trailer og køres med. Er ikke ponymålt.

Går rent igennem 4 bøjeprøver ved dyrlægeundersøgelse d. 9.2 2022. Har anmærkning på røntgen, som vurderes uden betydning for hans fremtidige brug i sporten. Sælges derfor til reduceret pris.

Rytter på billeder og video er 170 cm.

Pris 40.000,-
Udstyrpakke med dressursadel, scharf gjord, hovedtøj og diverse kan købes med for 4000,-

Sælgers informationer

Navn: Amanda Werchmeister
Adresse: Ny Harløsevej38
Postnr.: 3320
By: Skævinge
Land: Danmark
Mobil: 40576750
E-mail: amandawerch98@gmail.com

Opstaldningsadresse

Postnr.: 3200
By: Helsinge
Land: Danmark