KGS Hørgaards Finale

Alder: 6 år
Stangmål: 169 cm
Dressur: Redet
Farve: Sort
Race: Dansk Varmblod
Køn: Vallak
Prisniveau Under 20.000 DKK
Far: FF: FFF:
FFM:
FM: FMF:
FMM:
Mor: MF: MFF:
MFM:
MM: MMF:
MMM:

Muligheder

Udskriv
Tilføj favorit

Sælgers kommentarer

Den skønneste selskabshest sælges til rette hjem!

KGS Hørgaards Finale (i daglig tale, Søren) er en Dansk Varmblods Vallak på 6 år og 169 cm i stangmål. Søren har hos mig været en luksus selskabshest til min anden hest, og de er meget glade for hinanden.

Søren er den mest livsglade hest, som ELSKER opmærksomhed fra mennesker, og han har så meget kærlighed at give af. Han er den første hest, som kommer på folden, og han står troligt og venter ved leddet, når ser mennesker i nærheden. Han elsker at lege på folden og har indimellem en del energi, som han skal have brændt af. Det er vigtigt, at man han håndtere en hest, som er “varm” og ikke bliver skræmt af dette.

Søren er mit hjertebarn, og han sælges derfor KUN, hvis det absolut rigtige hjem findes derude. Prisen er på ingen måder fast, da jeg blot ønsker det bedste hjem til Søren.
Mulighed for at diverse udstyr og dækkener kan medfølge.

OBS: Må og kan ikke rides grundet begyndende slidgigt i bagben og tidligere fragment i venstre forben, hvilket gør ham urentgående. I perioder ses han med en smule væske i benene (ved belastning). Han er dog ikke generet af det og har heller ej smerter.
Har været set og udredt af flere dyrlæger uafhængigt af hinanden, og der er enighed om, at han ikke har smerter og sagtens kan gå som selskabs/hyggehest??

Søren har gået som selskabshest hos mig i snart 2 år uden problemer, og han stortrives. Han er passet til punkt og prikke med smed, massør, dyrlæge, tandlæge, led og muskeltilskud mm. Han sælges derfor KUN grundet manglende tid og overskud..

Hvis du har flere spørgsmål eller er interesseret i Søren, så send en sms eller ring på 40388882.

Sælgers informationer

Navn: Camilla Hansen
Postnr.: 6200
By: Aabenraa
Land: Danmark
Telefon: 40388882
Mobil: 40388882
E-mail: camillahansen623@gmail.com

Opstaldningsadresse

Postnr.: 6200
By: Aabenraa
Land: Danmark