FIRE

ID-nummer: 208333201105722
Alder: 9 år
Stangmål: 146 cm
Spring: Redet
Dressur: L
Farve: Rød
Køn: Vallak
Hestedata: Rideresultater, indekstal og meget mere
Prisniveau 50 - 75.000 DKK
Far: FF: FFF:
FFM:
FM: FMF:
FMM:
Mor: MF: MFF:
MFM:
MM: MMF:
MMM:
Stamtavlen er hentet ind automatisk fra SEGES, Heste

Muligheder

Udskriv
Tilføj favorit

Sælgers kommentarer

Søger du ponyen, som er rolig, stabil, ærlig og blid? Vi har ham! Han hedder Fire, og vi vil gerne sælge ham til rette rytter. Fire er en vallak på 9 år, som er mild og nem i al omgang og gerne vil forstå og efterkomme rytters ønsker. Fire er et nussehoved, som elsker tid i stalden sammen med rytter. Han knytter sig meget til rytter og rytters familie. Vi vil gerne sælge Fire til dig, som har dine forældres fulde opbakning og til dig, som har lyst til at bruge meget tid sammen med din pony både i stalden og på ridebanen. Fire er ponyen for dig, som er en lidt forsigtig rytter eller til dig, som skal have pony for første gang.
Fire er en kategori 1 pony på 146 cm med 3 gode gangarter. Fire rider dressur på LC og LB niveau. Fire er påbegyndt uddannelse i LA øvelser og viser stor forståelse for øvelserne. Fire og rytter har redet konkurrence på LC niveau. Fire er nem at ride også for den knap så rutinerede rytter.
Vi har haft Fire siden maj 2018. Fire og rytter har siden august 2018 modtaget privatundervisning 2 gange ugentligt, og Fire har i den periode udviklet sig fra under LD niveau til nuværende niveau. Fire løsspringer og har seneste 2 måneder modtaget springundervisning en gang ugentligt for afvekslingens skyld. Fire har endvidere redet jagter, hvilket han også finder stor fornøjelse ved.
Fire er nem at longere og er så trafiksikker, at rytter rider ture alene. Han er opmærksom og sikker og lader sig ikke påvirke af mørke, gøende hunde, traktorer, knallerter mv. Fire er lige så rolig og stabil fremmede steder, som han er i egen stald og ridehus. Han går lige op i trailer og står stille og roligt under transport.
Fire er rolig på staldgangen og kan uden problemer stå alene i boks også natten over. Fire går med 4 sko og har besøg af beslagsmed hver 8. uge. Fire er passet med smed, vaccinationer og tænder og får taget gødningsprøve 2 gange årligt. I de snart 2 år vi har haft Fire, har han hverken været syg eller skadet. Han har ikke været forfangen eller haft andre sygsomme.
Fire går på fold 6 – 7 timer om dagen i vintermånederne og kan sagtens gå på døgnfold i sommermånederne.
Fire sælges alene af den grund, at rytter ønsker en pony, som udfordrer hende lidt mere.
Fire sælges ikke til rideskole eller rideskolebrug. Ingen udlån. Fire står opstaldet ved Assens på Fyn. Fire har grønt pas.
Pris kr. 54.000,- Pris dressursadel kr. 6000,-
Mobil 3196 1405/Mail gafolsen@gmail.com

Sælgers informationer

Navn: Githa Friis Olsen
Postnr.: 5683
By: Hårby
Land: Danmark
Telefon: 31961405
Mobil: 31961405
E-mail: gafolsen@gmail.com

Opstaldningsadresse

Postnr.: 5631
By: Ebberup
Land: Danmark