DORTHEALYST MARINA (DNK)

ID-nummer: 162712 WSB
Alder: 13 år
Stangmål: 127 cm
Spring: Redet
Dressur: Redet
Race: Welsh
Køn: Hoppe
Hestedata: Rideresultater, indekstal og meget mere
Prisniveau 30 - 50.000 DKK
Far: BLUEHAVEN DIESEL (75187 WSB) FF: PERSIE SIR RUSSEL (39411 WSB) FFF: SYNOD RANGER (15587 WSB)
FFM: PERSIE RAPTURE (66922 WSB)
FM: PARVADEAN DESTINY (120789 WSB) FMF: SYNOD GEORGE (25801 WSB)
FMM: DEWIN DELLA (61478 WSB)
Mor: BLAENGWEN BEVERLY KNIGHT (128799 WSB) MF: CATHEDINE TELYNOR (26419 WSB) MFF: CYTTIR TELYNOR (19056 WSB)
MFM: CATHEDINE MAUREEN (33129 WSB)
MM: SYNOD GLIMPSE (87974 WSB) MMF: SYNOD ROGER (17466 WSB)
MMM: SYNOD GWENDOLINE (45639 WSB)
Stamtavlen er hentet ind automatisk fra SEGES, Heste

Muligheder

Udskriv
Tilføj favorit

Sælgers kommentarer

Efter mange og lange overvejelser, har vi valgt at sætte vores elskede pony til salg. Dorthealyst Marina (dagligt kaldet Minna) er en 12 årig Welsh Cob, på 127 cm. Jeg købte Minna for snart et år siden til mine børn, og hun er primært redet af min datter på 8 år indtil december måned. Da hun ridemæssigt er for stor en udfordring for min datter, har hun mistet modet til at fortsætte, så Minna rides lige nu af en 9-årig rutineret pige og voksenrytter.
Minna er en pony, der knytter sig meget til sin ejer, og hun har et helt specielt bånd til min ældste datter. Hun elsker at blive striglet, nusset om og kan stå flere timer på staldgangen. Vi har lagt rigtig meget træning i håndtering af hende fra jorden, så min datter fx kan trække hende ind i boksen uden at løbe og trække hele vejen derind.

Minna er en pony, der har brug for en rutineret og nervefast rytter. Minna er tilredet, men mangler grundridning, derfor sælges hun kun til rutineret familie der kan videreuddanne hende eller få den rette hjælp til dette, da hun har potentiale til at komme rigtig langt. Hun mangler specielt styrke i galoppen. Vi har lagt arbejdet i hendes grundridning, men da min datter stadig har mange ting at lære i ridningen og hurtigt bliver nervøs, så har hun ikke været den rette rytter til at lære hende det. Når hun har en rytter på ryggen, som kan vise hende vejen, er hun lærenem og lige nu er hun i en rigtig positiv udvikling. Kan på nuværende tidspunkt gå LC klasserne i dressur. Hun har tendens til at teste sin rytter af, og hun kan derfor godt finde på at løbe og bukke. Ligeledes kan hun reagere, når hun er nye steder og specielt hvis der er kendte heste i nærheden, da hun knytter sig meget til andre heste/ponyer. Tidligere ejer har sprunget med Minna

Minna kan vaskes, står pænt ved hovsmed, går lige i trailer (når der er hø) og kan gå på fold med andre heste/ponyer.

Minna har en god afstamning, har tidligere haft føl og kan evt. ifoles med årets new forest hingst 2023 til en fornuftig pris.

Min ældste datter er meget ked af, at skulle sige farvel til sin bedste ven, så det er vigtigt for os at finde det rigtige hjem, hvor Minna får alt den opmærksomhed hun fortjener. Hun er en rigtig dejlig pony!

Sælgers informationer

Navn: Line Karlskov Jensen
Postnr.: 7280
By: Sønder Felding
Land: Danmark
Telefon: 22385872
Mobil: 22385872

Opstaldningsadresse

Postnr.: 7280
By: Sønder Felding
Land: Danmark