DAIMOND JUBILEE

ID-nummer: 208333WE1201933
Alder: 10 år
Stangmål: 151 cm
Spring: Redet
Dressur: L
Military:
Skovtur:
Farve: Brun
Race: Welsh
Køn: Hoppe
Hestedata: Rideresultater, indekstal og meget mere
Prisniveau 50 - 75.000 DKK
Far: GLANVYRNWY SQUIRE (WDH 38) FF: GLANVYRNWY COUNTRY SWELL (27364 WSB) FFF: GLANVYRNWY COMING KING (22312 WSB)
FFM: GLANVYRNWY CARNATION (67942 WSB)
FM: GLANVYRNWY GOLDEN GLEAM (85915 WSB) FMF: NESSCLIFFE RAINBOW (8915 WSB)
FMM: GLANVYRNWY GOLDEN GIRL (75439 WSB)
Mor: MØLLEBJERGS MADONNA (SFR 906) MF: MFF:
MFM:
MM: MMF:
MMM:
Stamtavlen er hentet ind automatisk fra SEGES, Heste

Muligheder

Udskriv
Tilføj favorit

Sælgers kommentarer

Hvis rette 5 stjernede hjem, rytter, familie findes skal denne smukke Cob,- max 1èr/store WPBR nu videre, da hendes rytter har valgt at hellige sig hendes studier på fuld tid. ( 3 søskende af samme str. er målt til Max 1èr, men da rytter slet ikke har været interesseret i konkurrence, har det ikke været vigtigt for os at få hende færdigmålt)
Jubilee er velredet og da rytters (samme part gennem mere end 4 år) interesse har været omkring "Biomekanikken" har hun redet for at ride muskler i hesten, frem for interesse i konkurrence.
Jubilee blev startet med at ride lang og dyb, til hun fik kræfterne til at bære sig selv. Hun har siden mest været redet bidløst og er aldrig redet "bag lod" og ønsker hun fortsat får rytter der rider med blød hånd, da hun bedst fungerer med det.
Parten har haft dygtig privat undervisere her. Underviser har kendt hesten fra føl, og jeg ved hun vil være parat til at hjælpe ny rytter godt igang med Jubilee, hvis det ønskes:-)
Jubilee har været med hendes rytter på efterskole, hvor de har prøvet lidt kræfter med spring, men hun er redet som all-round hest og kan lidt af hvert. Bare spørg!
Jubilee er nogenlunde trafiksikker, forstået på den måde, at på de små veje vi rider tur på, bliver vi passeret af biler (m.trailer), kassevogne, motorcykler, traktorer og få lastbiler uden at hun blinker. Det skal dog siges at jeg ikke har villet tage ansvar for at tage parten med på den store vej vi bor på hvor bilerne køre sindsygt stærkt!
Vi har taget på tur forskellige steder hen, men det er ved at være længe siden. Jubilee kan rides ud alene og med andre.
Jubilee er en hoppe med stor vilje, og kræver en rutineret rytter der stoler på sig selv og som har styr på sin ridning og sine signaler. Hun fungerer klart bedst jo mere hun rides ( vi har set den bedste udgave af Jubilee, da de var på efterskole)
Jubilee er passet med alt og går aldrig lang tid uden grovfoder

Sælgers informationer

Navn: Lisbeth Mikkelsen
Postnr.: 6600
By: Vejen
Land: Danmark
Telefon: 21662909
Mobil: 21662909
E-mail: 6600lhm@gmail.com

Opstaldningsadresse

Postnr.: 6600
By: Vejen
Land: Danmark