CASAMI

ID-nummer: 208333200410592
Alder: 18 år
Stangmål: 130 cm
Spring: M
Dressur: L
Military: Redet
Farve: Mørkebrun
Race: Pony
Køn: Vallak
Hestedata: Rideresultater, indekstal og meget mere
Prisniveau 75 - 100.000 DKK
Far: FF: FFF:
FFM:
FM: FMF:
FMM:
Mor: MF: MFF:
MFM:
MM: MMF:
MMM:
Stamtavlen er hentet ind automatisk fra SEGES, Heste

Muligheder

Udskriv
Tilføj favorit

Sælgers kommentarer

Vi sætter nu den skønneste School Master Pony til salg.

Casami (B-pony) er en fantastisk kat. 3 pony, som har bragt min datter fra sløjfespring til MB1/MB2 på to år. Casami er en godt skolet, ukompliceret og virkelig sød pony, som nu sættes til salg, idet rytteren skal videre til større pony. Casami er en dygtig springpony, som hjælper sin rytter på springbanen. Han giver gode ture på stævnepladserne, og han er altid frisk på en lynhurtig omspringning.

Casami er en stabil springpony med god kapacitet og han er en rigtig god ven både i stald, til træning og på stævnepladsen. Casami går fint både alene og sammen med andre ponyer i skoven. Han er en dejlig pony, som ikke kigger på fyld, vandgrav eller pynt på springbanerne og man kan stole på at han altid udfør sit arbejde. Han står stille i forbindelse med hygge i stalden, smed, dyrlæge, klipning samt tandlæge og han er fuldstændigt tryg ved at køre i trailer. Casami er ukompliceret og sød i al håndtering og han går daglig på fold med flere andre vallakker.

Casami er en sund og rask pony, som ikke har haft en eneste sygedag i de 2 1/2 år han har været en del af vores familie og han er naturligvis passet med smed, vaccinationer, ormekure, tænder etc. Casami står på Egene Rideklub i Gl. Holte og trænes af Sigurd Nielsen.

Videomateriale kan fremsendes på forespørgsel via WhatsApp (51335856).

Casami har fuld udstyrspakke bestående af tilpasset og meget velholdt Prestige springsadel, trense, Amigo-dækkener til samtlige årstider, trænings- og stævnegamacher, grimer etc.

Sælgers informationer

Navn: Alexandra Pichard Nielsen
Postnr.: 2840
By: Holte
Land: Danmark
Telefon: 51335856
Mobil: 51335856
E-mail: apn3120@gmail.com

Opstaldningsadresse

Postnr.: 2840
By: Holte
Land: Danmark