BENTO

ID-nummer: 208333201303393
Alder: 8 år
Stangmål: 147 cm
Spring: Redet
Dressur: L
Military:
Farve: Broget
Race: Pony
Køn: Vallak
Hestedata: Rideresultater, indekstal og meget mere
Prisniveau 50 - 75.000 DKK
Far: FF: FFF:
FFM:
FM: FMF:
FMM:
Mor: MF: MFF:
MFM:
MM: MMF:
MMM:
Stamtavlen er hentet ind automatisk fra SEGES, Heste

Muligheder

Udskriv
Tilføj favorit

Sælgers kommentarer

Ponyen der vil stjæle dit hjerte, hvis du lader ham blive din nye bedste ven!

Bento, som i daglig tale kaldes Benny, er en vallak fra 2013.
Uofficielt er Benny målt til at være 147 cm med sko.
Grønt pas.

Han er en super sød pony, som søger sin nye bedste ven. Meget lærenem, og vil gerne arbejde for sin rytter, når først tilliden er der. Han er først tilredet som 5 års, og har sammenlagt været redet i ca 2-2,5 år, men har særligt det sidste år udviklet sig rigtig meget, og han har virkelig fundet modet i hans evner i ridningen.

Benny er primært redet i dressuren, men har sidste forår sprunget nogle små baner. Han springer med stor glæde og stopper ikke.
2. gang blev der sprunget over vandgrav, så med rette rytter er der helt sikkert et potentiale her også. Han har forståelse og kan udføre, sidebevægelser, kontragalop og skridt/galop overgange. Han er en pony, som stadig kan formes af ny rytter.

Han er nem i al håndtering, men til tider en vågen pony. Han har aldrig stejlet eller bukket under rytter, og på staldgangen nyder han en omgang med børsten og en masse kærlighed. Går lige i trailer, og står pænt under kørsel. Han har stået 3 forskellige steder, og tager de nye steder i stiv arm. Det har ikke taget lang tid for ham at falde til.

Benny trives bedst med mange foldtimer. Han kan godt stå selv på marken, men kan godt lide en legekammerat. Ikke en pony der absolut SKAL rides hver dag. Han giver også en god tur, selvom han har stået stille i 14 dage eller længere.

Når det kommer til nye mennesker, er Benny en pony, der lige skal se de “fremmede” an, men når først han stoler på dig/jer, stoler han også på at verden ikke er farlig, hvis rytter siger det. Han knytter sig hurtigt til sin ejer. På grund af den manglende erfaring, duer han ikke som en første gangs pony. Han skal gerne have en erfaren rytter, som har tålmodighed med ham i begyndelsen, og som har sin grundridning i orden. Han har haft andre ryttere på, og selvom han er lidt usikker, lytter han til sin rytter.

Det perfekt hjem vil være et sted, hvor han kan blive guidet videre i sporten. Et sted hvor der er forældre opbakning, og som skrevet mange foldtimer hele året rundt, med andre hest til at lege med. Det er meget vigtigt for mig, at han får et 5 stjernet hjem med masser af kærlighed, og jeg vil derfor forbeholde mig retten til at takke nej, hvis ikke jeg føler, at kemien er der. Hjem før pris.

70.000
Inklusiv lidt udstyr.
Rytter er 167.

Kontakt på telefon 25640085 eller på facebook.

Sælgers informationer

Navn: Anna Rebsdorf
Postnr.: 6400
By: Sønderborg
Land: Danmark
Mobil: 25640085
E-mail: annarebsdorf@gmail.com

Opstaldningsadresse

Postnr.: 6400
By: Sønderborg
Land: Danmark