Aldersro Pari Kashmir

Alder: 3 år
Stangmål: 170 cm
Dressur:
Farve: Sort
Race: Dansk Varmblod
Køn: Vallak
Prisniveau 75 - 100.000 DKK
Far: Blue Hors Kingston DVH FF: Glock's Toto Jr N.O.P. FFF: Totilas
FFM: Desperada
FM: Arina Elite EPTM FMF: Turbo Magic
FMM: Sarina Elite Pref
Mor: Aldersro Parisa MF: Sandro Hit MFF: Sandro Song
MFM: Loretta
MM: Søbakkehus Parinella ERDH MMF: Blue Hors Hertug
MMM: Oxenholm Parioli SDH

Muligheder

Udskriv
Tilføj favorit

Sælgers kommentarer

Ren i røntgen:
Aldersro Pari Kashmir født 30.4.2021, har et skønt udtryk og dejlige rummelige bevægelser. Pari Kashmir er meget tillidsfuld og nem i al omgang. Du har her muligheden for at være med hele vejen og selv forme din kommende ridehest.

Pari Kashmirs morfar er den legendariske Sandro Hit som både er Verdensmester og Bundeschampion vinder. Han har produceret mere end 190 kårede hingste alene i Tyskland, hvilket er langt flere end nogen anden hingst. I 2017 og 2018 var han placeret som nummer to på WBFSH-ranglisten over de meste succesfulde dressurhingste og har siden 2019 været placeret som nummer tre. Sandro Hit har sat sit aftryk på dressurhesteavlen med afkom af exceptionel type, som bevæger sig på en utrolig let og afbalanceret måde.

Pari Kashmirs far er Blue Hors Kingston, efter Totilas-sønnen Glock´s Toto Jr. Kingston opnåede 95,40 point ved DRF’s championats kvalifikation i 2020 med topkarakterer i alle gangarter, ridelighed og kapacitet. Han har vundet MB2 med 74,61 %

Pari Kashmirs mor Aldersro Parisa er kåret i RDH, hun har et mægtig fint eksteriør og dejlige bevægelser hun er nem i daglig håndtering.

Mormor Søbakkehus Parinella er Elite Hoppe på baggrund af afkoms præstationer. Der er også flere A og B heste i stammen og mange medalje hopper samt OL- og Grand Prix heste på morsiden f.eks. Prinsesse Nathalies OL hest Digby samt Grand Prix hesten Cajo. Morfaren er Elite Hingsten Blue Hors Hertug, A-hest i Dressur.

Ring gerne hvis du har spørgsmål eller ønsker fremvisning.

Sælgers informationer

Firma: Aldersro Horses | Vis på kort
Navn: Sandie Petersen
Adresse: Aldersrovej 2, Værslev
Postnr.: 4400
By: Kalundborg
Land: Danmark
Mobil: 40144285
E-mail: mail@aldersrohorses.dk
Hjemmeside: aldersrohorses.dk

Opstaldningsadresse

Postnr.: 4400
By: Kalundborg
Land: Danmark

Flere salgsheste fra samme sælger