World Cup-placering til Nadja Sloth

17-02-2024 18:15

Dressurrytter Nadja Aaboe Sloth har i denne weekend fået lov til at deltage ved endnu en World Cup, og i dag blev det til en syvendeplads i den indledende Grand Prix i Neumünster

Copyright Ridehesten.com
Nadja Aaboe Sloth og Favour Gersdorf. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

For tredje gang i denne sæson deltager Nadja Aaboe Sloth i en World Cup-kvalifikation, og denne gang er turen gået til tyske Neumünster.

Her var Nadja og hendes faste partner, Favour Gersdorf e. Foundation/Leandro (opdr. Inger Marie Andreasen), til start i dagens indledende Grand Prix, hvor de 15 bedste er kvalificeret til morgendagens kür. Ekvipagen havde en særdeles flot tur i formiddags, hvor Favour blandt andet blev belønnet for den forbedring, der er sket i piaffen henover de sidste par måneder. Samlet blev det til 71,47%, og foruden en personlig rekord blev det også til en velfortjent syvendeplads.

Om ridtet fortæller Nadja selv: 
Her er helt fantastisk stemning i hallen, og publikum er simpelthen så søde. Jeg havde en rigtig god tur med massere højdepunkter og også stadig plads til forbedringer, men jeg glæder mig over alle disse oplevelser jeg får med Favour.

Det var marginalerne som skilte dagens top 5, men dagens klasse blev vundet af hollandske Emmelie Scholtens og avlshingsten Indian Rock e. Apache/Vivaldi med 73,45%. På andenpladsen var der endnu en ekvipage med personlig redkord, da belgiske Larissa Pauluis og Flambeau e. Ampere/ Zeoliet opnåede 73,28. Matthias Alexander Rath og hingsten Destacado e. Desperados/ Londonderry blev nummer tre med 73,21%.

Der var mere dansk islæt i klassen end blot Nadja og Favour, da hollandske rytter Marieke van der Putten blev nummer ni med Tørveslettens Titanium RS2 N.O.P. e. Totilas/Stedinger (opdr. Stutteri Tørvesletten, Helgstrand Dressage og Paul Schockemöhle). I dommerburet var Danmark også repræsenteret, da Hans-Christian Matthiesen var dommer ved H.

Klassens resultat.

Stævnets start - og resultatlister.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen