Stutteri Ask udvider

15-11-2017 10:56

Camilla T. Schrøder

En ny ridehal vil give mulighed for afholdelse af flere stævner og skal sikre, at det voksende antal kunder alle kan både se og høre ved den årlige hingstefremvisning

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Stutteri Ask ved Bogensø har besluttet sig for at udvide med en ny 4.200 kvadratmeter stor præsentationshal. Det skriver Fredericia Dagblad.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det går rigtig godt med forretningen, og derfor er der brug for mere plads, fortæller Niels Skifter, direktør ved det Lego-ejede Schelenborg Gods, der driver Stutteri Ask:

– Det er efterhånden blevet så presset, at folk klager over, at de ikke kan se hestene ved præsentationen eller ikke kan høre, hvad der bliver sagt om dem, siger han til Fredericia Dagblad.

Den nye, luksuriøse ridehal, Stutteri Ask vil bygge, skal være i tre etager. Ud over ridebanen kommer byggeriet bl.a. til at rumme tribuner til to sider, toiletter, baderum, rytterstue og et særligt område for VIP´s på øverste etage.

Med inspiration fra Forum Expo Stavangers mødebygning har Isager Arkitekter udviklet et design med afrundet tag beklædt med græs, der smyger sig smukt ind i landskabet.

Stutteri Ask har fået byggetilladelse, projektet er nu i øjeblikket i offentlig høring, og hvis alt går efter planen, så bliver hallen klar til hingstefremstillingen i 2019.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen