Stjernestøv og debuter i Esbjerg

17-01-2017 11:43

I den kommende weekend er Esbjerg og Omegns rideklub vært for et B-stævne i dressur, og stævnet sværeste klasser bugner af topryttere og debutanter, så det er i Esbjerg det sker i sporten lige nu

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Med 19 ekvipager i Duvil/Urtefarms Intermediaire II fredag eftermiddag er der lagt op til et brag af en start på stævnets sværeste klasser. Esbjerg og Omegns Rideklub er vært for et landsstævne i dressur den kommende weekend, og flere af landets bedste ryttere - bl.a. OL-rytterne Anna Kasprzak og Severo Jurado Lopez er at finde på startlisterne. Flere ryttere (bl.a. OL-rytter Anna Kasprzak/Rock Star) debuterer deres gode lille turs heste i stor tur i landsstævne regi i Esbjerg, så for de dressurinteresserede er der lagt op til et brag af en weekend i det sydvest jyske. 

Også for de avlsinteresserede er der mulighed for at kombinere interessen for avl og dressursport for Daniel Bachmann Andersen kommer til Grand Prix lørdag eftermiddag med Blue Hors Zack og Blue Hors Don Olymbrio og flere avlshingste er til start i lille turs klasserne, ligesom rytterne fra Helgstrand Dressage møder op i stort antal.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Har man ikke mulighed for at komme til Esbjerg og opleve konkurrencerne og træningen live, så kan man følge de tre største klasser fra stævnet hjemme på pc'en for Zibrasport  livestreamer fra disse klasser fredag, lørdag og søndag. 

Start- og resultatlister fra stævnet kan ses HER

Læs også

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen