Springponyerne har stor succes ved NM

29-06-2017 15:58

De danske springryttere klarer sig særdeles godt ved de Nordiske Mesterskaber i Sverige. Indtil nu er det blevet til både en førsteplads og en andenplads hos ponyrytterne

Copyright Ridehesten.com
Det danske ponylandshold bestående af Anna Sofie Tørnæs, Theodor Linde, Annestine Kibech Hansen og Maria Langhoff
Nyheden fortsætter efter annoncen

Flot andenplads til ponylandsholdet

Det danske ponylandshold med landstræner, Lars Trier Kjeller i front bestod af Anna Sofie Tørnæs på Kalypso Skovgaard e. Krimh Ox/ Kantje's Ronaldo (opdr. Skanderup Skovgaard) , red to flotte nulrunder, Annestine Kibech Hansen på Eddies Dream, der i første runde havde fire fejl, men kom gennem anden runde med nul fejl samt Theodor Linde og Rebel, der i begge runder sluttede med fire fejl, og sidst men ikke mindst Maria Langhoff på Nikolina, måtte desværre tage en ufrivillig afsidning i første runde, men sluttede med fire fejl i andenrunde. Samlet fik holdet 12 fejl, og det blev dermed en sikker andenplads til danskerne.

Sejren blev taget af Norge samlet med 4 fejl, mens tredjepladsen gik til Sverige med 27 fejl.

Copyright Ridehesten.com
Det danske ponylandshold bestående af Anna Sofie Tørnæs, Theodor Linde, Annestine Kibech Hansen og Maria Langhoff
Nyheden fortsætter efter annoncen

Kat. II ponyerne tager sejren

Også Kat. II ponyerne var på banen i dag, og det blev til en flot sejr.  Holdet bestod af Josefine Sandgaard Mørup med Kantje´s Valentijn, Louise Engelsted på Fair Choice Tokay, Clara Savas Olsen og Flying Ronaldo og Cecilie Kjær på Bassy.

Holdet kunne dermed stille sig øverst på sejrsskamlen med samlet med 18 fejl, foran det svenske hold på andenpladsen med 21 fejl.

Se alle resultaterne HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen