Spændende startfelt ved DM for trakehnere

18-06-2021 14:51

Annika Knudsen Lorentsen

I denne weekend er Egum Rideklub værter for DM for trakehnere, og der kommer flere spændende ekvipager til start 

Copyright Ridehesten.com
Anne Troensegaard og Kipling TSF. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend afvikler Trakehner-Avlsforbundet (TAF) DM for trakehnere hos Egum Rideklub, og der kommer flere spændende ekvipager til start i DM-klassen, som afvikles for 5-års og ældre trakehnerheste i programmerne fra LA til Grand Prix. 

I mesterskabsklassen er der flotte præmier, og der er blandt andet sponsoreret 5000 kroner til vinderen fra Skibby HC. Mesterskabsklassen afvikles således, at man kan ride både lørdag og søndag, og det er ens bedste resultat, der tæller. Ekvipagerne skal ride søndag, og det er efter søndagens klasse, at vinderen findes. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved DM kan man blandt andet glæde sig til at se den 5-årige hingst Preussen Party e. Ivanhoe/Connery (opdr. Kaj Olesen), som rides af Louise Teisner, og Grand Prix-hesten Kipling TSF e. Hofrat/Hohenstein E.H. (opdr. Peter Christensen), som kommer til start med sin rytter Anne Troensegaard.  

Se startlister her.

Da resultaterne beregnes ud fra nogle koefficienter, alt efter sværhedsgrad, vil det endelige resultat ikke kunne offentliggøres på Equipe, og derfor skal man holde øje med TAFs hjemmeside og Facebook, hvis man gerne vil se, hvem der bliver årets danmarksmester i TAF på søndag. 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen