Sophus Bøgeskov er fyldt 50 år

06-05-2021 13:24

Advokat Sophus Bøgeskov Christensen, der er blandt landets førende sagfører inden for heste- og dyrlægebranchen, fyldte den 17. april 50 år

Copyright Ridehesten.com
Sophus Bøgeskov Christensen. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Her på Ridehesten.com omtalte vi senest advokat Sophus Bøgeskov i den pt. mest læste nyhedsartikel Efter 6 års tvist: Retfærdigheden har sejret, hvor vi i forbindelse med hans navn nævnte et forkert advokatselskab. Sophus Bøgeskov er nemlig partner i Horten Advokatpartnerselskab.

I forbindelse med hans 50-års fødselsdag den 17. april 2021 skrev Århus Stifttidende:

Sophus Bøgeskov Christensen er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i 1994 og er i dag blandt landets førende rådgivere inden for heste- og dyrlægebranchen, hvor han håndterer enhver problemstilling i relation til overdragelser, kontrakter og tvistløsning. Han kom til Horten Advokatpartnerselskab i 2018, hvor han har været en stor drivkraft bag etablering af Hortens kontor på Frederiks Plads i Aarhus.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Sophus Bøgeskov Christensen fører civile retssager og voldgiftssager for alle retsinstanser, herunder såvel institutionelle som ad hoc-etablerede voldgiftsretter. Han repræsenterer i den forbindelse ikke mindst forsikringsselskaber og udenlandske klienter.

Desuden er han certificeret dansk og international voldgiftsdommer og fungerer jævnligt som voldgiftsdommer. Sophus Bøgeskov Christensen var i 2003 konstitueret som dommer i Vestre Landsret. Han har i perioden 2003-2012 været ekstern lektor på Aarhus Universitet i kursusfaget Procedure og fungerer som censor ved den obligatoriske retssagsprøve, udpeget af Advokatrådet.

Sophus Bøgeskov Christensen bor med sin hustru, advokat Jytte Elisabeth Nielsen og parrets to børn vest for Aarhus på en hesteejendom, hvor de driver avl af dressurheste.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen