Schou & Skouboe hingste kåret i Sverige

21-04-2010 18:39
Schou & Skouboe i Sommersted har netop fået kåret tre hingste i Svensk Varmblod - sædforhandlingen på den anden side af sundet, skal Westlife AB stå for
Copyright Ridehesten.com
Sammen med staldkammeraterne Arlando Z og Diamant de Revel er Andreas Schous DM-vinder Chicago netop blvet kåret i Svensk Varmblod. (Foto: Ridehesten).

Den danske hingstestation Schou & Skouboe har et godt samarbejde med den svenske hingstestation Westlife. Nu har de svenske avlere fået mulighed for at benytte nogle af de danskejede avlshingste, idet Svensk Varmblod netop har kåret Andreas Schous DM-vinder Chicago e. Cassini II og 5-årige Arlando Z e. Argentinus, der blev udnævnt som præmiehingst ved kåringen i Dansk Varmblod og senere sluttede på andenpladsen i materialprøven. Diamant de Revel e. Diamant de Semilly, der netop er blevet solgt til Westlife AB fra Stald Cajus, havde sidste år avlsgodkendelse i Sverige og han er nu også endelig kåret. Tidligere har Schou & Skouboe fået kåret materialprøve- og championatsvinderen Cosmeo e. Contender i Sverige. Westlife samt Schou & Skouboe arrangere i fællesskab en hingstefremvisning i Sverige lørdag d. 1 maj kl. 12.30 i under stævnet i Dalby (Henriksdals Spring tour). Til hingstefremvisningen forventes følgende hingste at blive vist for publikum: Chicago, Arlando Z, Cosmeo, Casilius, Diamant de Revel, Careful og Nintender.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen