Rideklubberne har fået World Cup-billetter

16-10-2024 12:39

Dansk Ride Forbund har givet i alt 200 billetter til en række rideklubber landet over, som nu får mulighed for at sende nogle af deres medlemmer gratis afsted til World Cup

Copyright Ridehesten.com
DRF har givet 200 World Cup-billetter til rideklubberne. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Årets World Cup-stævne i Herning står for døren, og for to dage siden offentliggjorde Dansk Ride Forbund, at der nu var mulighed for at sikre sin rideklub gratis billetter til arrangementet ved at sende en mail til DRF. Hver klub kunne maksimalt modtage otte billetter. Billetterne blev revet væk på kort tid, og nu skal i alt 200 medlemmer fra nogle af landets rideklubber gratis til World Cup på fredag. 

– Vi glæder os til at se jer i Herning til en festlig dag med ridesport på allerhøjeste niveau, lyder det fra DRF, der desuden skriver:

Nyheden fortsætter efter annoncen

Som en særlig bonus kan I deltage i fejringen af vores dygtige OL- og PL-medaljetagere efter fredagens World Cup-afvikling. Her vil vi hylde rytterne og deres teams fantastiske indsatser.

De 200 billetter er heldagsbilletter til World Cup fredag, der giver de heldige medlemmer fra rideklubberne adgang til alle haller.

Kilde: Dansk Ride Forbund

Copyright Ridehesten.com
Deltagerne fra rideklubberne kan som en særlig bonus være med til at fejre de danske OL- og PL-medaljetagere. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner