Perfekt pasform med ANKY-trenser

18-04-2022 10:17

Trine Askjær-Jørgensen

Står du og mangler en ny trense, eller leder du efter en trense, der har den helt rette pasform til netop din hest? Så er de nye, smukke trenser fra ANKY et godt bud

Copyright Ridehesten.com
Foto: Anky

Leder du efter en trense, der passer din hest helt perfekt? ANKY®-trenser har alt, hvad din hest har brug for: Fra et blødt polstret nakkestykke og næsebånd, som aflaster trykket på de følsomme nerveender, til den anatomiske udformning, der giver din hest ekstra frihed omkring ører og kæber.

Trenserne er lavet af blødt, engelsk læder i høj kvalitet, som er både holdbart og lever op til europæiske standarder. Takket være læderets blødhed former trensen sig let omkring hestens hoved, og trensen føles dermed blød og behagelig for hesten at have på.

Er du klar til at skinne med din hest til jeres næste træning eller stævne? ANKY®-trenserne har utallige stilfulde detaljer, såsom næsebånd lavet med lak- eller kroko-læder og pandebånd med skinnende, imiterede diamanter, der sidder godt fast, så de ikke falder af.

Vi anbefaler særligt: Den anatomiske, ekstra blødt polstrede ANKY® Bridle Comfort Fit Double Anatomical ATH19002 med smukt næsebånd i lak.

Copyright Ridehesten.com
Foto: ANKY
Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing