Nathe lancerer forbedret bid

19-12-2022 06:34

Charlotte Kusk Berwald

Tilbage i maj blev nogle bid af mærket Nathe kaldt tilbage da man fandt en fejl. Biddet er tilbage på markedet i en ny og forbedret udgave

Copyright Ridehesten.com
Foto: Produktfoto
Nyheden fortsætter efter annoncen

Et stykke kunststof på biddet kunne blive skørt og gå i stykker. Derfor blev biddene straks trukket tilbage af producenten og et større detektivarbejde gik i gang med at opspore de solgte bid. 
– De fleste butikker har været helt fantastiske til at hjælpe os med at finde alle de berørte kunder, fortæller Kathleen Ahrenkiel fra HorseCrown, der er agent for Herman Sprenger i Danmark og Norge. – Vi mangler kun at opspore nogle få bid, hvor kunderne har betalt kontant. Så hvis de ser dette må de meget gerne henvende sig i den butik hvor de har købt biddene så står de klar til at hjælpe dem.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Kravene til produkterne er meget høje. Derfor har man også været ekstra grundig i afprøvningen af det nye kunststof. Her tager man udtrykket "Made in Germany" alvorligt.
– En ulykke forårsaget af et produkt med fejl er en for meget. Det er også derfor vi er så opmærksomme på det og gjorde vores allerbedste for at opspore produkterne. Kundernes sikkerhed er vigtigere end noget andet. De bliver testet meget grundigt i Tyskland, slutter Michael.

 

Læs også

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen