Morgan Barbancons dressurhest beslaglagt

01-02-2017 10:37

Familien Barbancon har fået Grand Prix-hesten Girasol beslaglagt, da det ikke er lykkedes dem at betale dyrlægeregningerne

Copyright Ridehesten.com
Girasol
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den spanske familie Barbancon har tilsyneladende undladt at betale deres dyrelægeregninger hos dyrlægeklinikken Karthaus i Dülmen, Tyskland. Dyrlæge Victor Baltus har behandlet flere af familiens heste bl.a. Girasol og Painted Black flere gange, men regningerne ikke er blevet betalt, og nu er de løbet op i 40.000 euro( >297 470,099 DKK).

Ifølge Hollanske medier har dyrlægens advokat Stephan Wensing anmodet om beslaglæggelse af Grand Prix-hesten Girasol, efter familien har ignoreret flere rykkere. Hesten er nu beslaglagt, og den vil ikke blive udleveret, før alle dyrlægeregninger er blevet betalt.  

Nyheden fortsætter efter annoncen

Morgan Barbançon Mestre er spansk dressurrytter, og ejer af mange talentfulde heste. Fra 2012 spillede Morgan og hesten Painted Black, der også blev behandlet af dyrlægen, en central rolle i spansk dressur, da de både repræsenterede Spanien ved OL i London, og igen ved EM i Aachen var Morgan og Painted Black med til at sikre spanierne en OL-billet til Rio de Janiero 2016, hvor de dertil sluttede den fælles karriere med en individuel 12. plads i Grand Prix kür. 

Hoppen Girasol, som er blevet beslaglagt, er efter Gribaldi ud af Lerida (ved Landioso x Kalman), opdrættet af Matthias Schonenberger. Morgan Barbancon og Girasol kan ses i videoen nedenfor ved CDI4* i Aachen, 2016.

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner