Maria Gretzer imponeret

29-09-2015 08:48

Britt Carlsen

Den svenske toprytter og - træner Maria Gretzer var meget imponeret efter sin clinic på Barthahus, ikke alene over det engagement som personerne bag Firkløverets Springakademi udviste, men i høj grad også over rytterne

Copyright Ridehesten.com
Maria Gretzer og Björn Carlsson.

- Det er en fantastisk god ide, og jeg er vældig imponeret over det arbejde, som er gjort af personerne bag for at organisere det hele. Det har krævet enorme forberedelser og de har tænkt på alt, indleder Maria Gretzer efter den første clinic i Firkløverets Springakademi's regi blev afviklet i weekenden. Hun og hendes mand Björn var meget imponerede over de 20 rytteres engagement, af deres hestemateriale, og som hun bemærkede: - Hver og en var berettiget til at ride med på kurset, Björn og jeg talte om, at vi var vældig imponerede af rytternes kvalitet, slutter hun. 

I weekenden afviklede Firkløverets Springakademi den første clinic i forhåbentlig en række clinics med Maria Gretzer. Rytterne betaler ikke for at deltage i kurset, det betales af sponsorer, som Firkløverets Springakademi arbejdet målrettet på at finde. Håbet er, at mange ønsker at støtte op omkring det gode tiltag, til gavn for de unge rytteres fortsatte uddannelse. 

Firkløverets Springakademi er en uafhængig non profit organisation, der er skabt af 4 entusiastiske personer, der har et dybt engagement i rideheste og ridesport, og som gerne vil gøre en forskel. De arbejder ulønnet for at udvikle unge danske springryttere, der har talent for og en drøm om at nå til tops.


Rene Holstein er sammen med sin familie avler af super kvalitetsfulde  springheste, der har gået international topsport, og derfor ved han, hvad hestene skal kunne for at komme til tops.

 

Lotte Holm er engageret stutteriejer og ejer af et ridecenter med speciale i militarysport. Hun er erfaren i at arrangere internationale.

kurser og events og ved om nogen, hvad der skal til for gennemføre arrangementer indenfor en økonomisk ramme.

 

Mikala Bagge er avler af rideheste og har avlet S-dressur- S-spring- og S-militaryheste og højt præmierede avlsdyr. Gennem 25 år har hun arbejdet med organisation i Dansk Varmblod og ønsker nu at arbejde for opbygning af dette projekt.

Susanne Taarnager er aktiv indenfor springsport og Dansk Rideforbund. Gennem support af egne børn har hun et bredt kendskab til rytterne på eliteplan og til de udfordringer, som elitesporten i Danmark byder på.

 

Ens for alle fire er, at de vil kæmpe for at opbygge ”Firkløverets Springakademi”, og at de unge Akademistudenters resultater er målet i sig selv. 

Læs meget mere om den første clinic i magasinet Ridehestens novembernummer - og man kan læse om projektet i Ridehestens august nummer.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen