Line Busk Heltborg vinder sin fjerde sejr

14-12-2019 11:33

Annika Knudsen Lorentsen

16-årige Line Busk Heltborg har haft et helt fantastisk stævne her ved Christmas Show, og i dag har hun netop redet sin fjerde sejr i hus i Bronzefinalen

Copyright Ridehesten.com
Line og Gaville. Foto: Ridehesten.com/Mette Emilie Pedersen

Intet mindre en 6 placeringer er det blevet til for Line Busk Heltborg ved Christmas Show 2019, og ud af de 6 placeringer har Line vundet fire klasser. 

Med hesten Ace of Beadeebell har hun vundet tre klasser, og det betyder også at hun er stævnets mest vindende ekvipage med den 11-årige hoppe. Hvert år kører en konkurrence sideløbende med klasserne, hvor man kan samle point for hver placering man opnår, og til sidst kåres vinderen som modtager flotte præmier fra Trolle Company. 

– Jeg havde ikke regnet med at det ville gå så godt, det er første gang jeg rider det store Christmas Show, og den ene hest er helt ny, fortæller Line om stævnet.

Copyright Ridehesten.com
Line Busk Heltborg. Foto: Ridehesten.com/Mette Emilie Pedersen

Vinder Bronzefinalen
I dag havde Line sin anden hest Gaville til start i Bronzefinalen, og her var hun igen, igen den hurtigste. Med et fejlfrit ridt i tiden 51.41 sekunder sikrede hun sig sin fjerde sejr ved dette stævne.

– Det er dejligt, også at kunne vinde på min nye hest. Jeg var egentligt usikker på om den skulle med, da jeg lige havde fået den, men jeg vil gerne prøve at komme til DM i januar for junior. Så vi havde brug for at få nogle ture sammen inden, fortæller Line og fortsætter:

– Med min anden hest, som jeg har haft nogle år, havde jeg heller ikke forventet at vinde så meget, så jeg er rigtig glad for at blive mest vindende rytter.

På andenpladsen i Bronzefinalen blev det norske Sandra Løvås med Deauville, mens tredjepladsen gik til Alexandra Wibholm Nobel med Dublin TH. 

Se start- og resultatlister her. 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen