Lindelöw ambassadør for Gothenborg Horse Show

26-11-2017 09:15

Sussi Hjort Hollensted

Den svenske top-springrytter, Douglas Lindelöw fortsætter som officiel ambassadør for Gothenburg Horse Show 2018 

Copyright Ridehesten.com
Douglas Lindelöw her til til Falsterbo Horse Show 2017
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den snart 27 årige svenske top-springrytter, Douglas Lindelöw fortsætter sit samarbejde med Gothenburg Horse Show 2018 og forbliver officiel ambassadør for konkurrencerne.
- For mig er det meget smigrende og dejligt at være forbundet med en organisation og en begivenhed, som er så stor og anerkendt. Gothenborg Horse Show er en begivenhed, som på mange måder holder verdensklasse for både deltagerne og publikum. Det var her min karriere startede for alvor, siger Douglas Lindelöw. 

Skal dele ud af tips og oplevelser
Som ambassadør for Göteborg Horse Show skal Douglas Lindelöw være rollemodel for unge ryttere og repræsenterer Göteborg Horse Show i forskellige sammenhænge. Douglas vil også dele glimt fra sin hverdag på sociale medier og give tips til, hvordan man bliver en bedre rytter.
- Det bliver sjovt, og jeg håber på at kunne formidle og fremhæve positive oplevelser fra vores sport, siger Douglas Lindelöw.

Nyheden fortsætter efter annoncen

En vigtig rollemodel
Patrik Fredriksson, ny projektleder på Got Event for Göteborgs hesteshow, kan kun være enig.
- Vi er meget stolte over at have mulighed for at fortsætte med at arbejde med en af Sveriges førende springryttere. Han har en stor merværdi for hele konkurrencen, og hans rolle som forbillede i ridesporten for unge er meget vigtig.

Douglas Lindelöw satser på at skulle til OL 2020

 

Læs også

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen