Kom til Bundgaard Byg Cup i Frederiksværk

02-05-2019 10:33

Annika Knudsen Lorentsen

I den kommende weekend afholdes første kvalifikationsstævne i Bundgaard Byg Cup hos Frederiksværk Rideklub på Sjælland

Copyright Ridehesten.com
Camilla Bekkevold og Fældgårdens Dia-Lou er blandt deltagerne i Bundgaard Byg Cup i weekenden.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved weekendens landsstævne i dressur hos Frederiksværk Rideklub afholdes den første afdeling af dette års Bundgaard Byg Cup.

Rytterne mødes på lørdag den 4. maj i Intermediare 1, mens de på søndag skal ride Intermediare I Kür. For at kunne deltage i Bundgaard Byg Cup skal man have opnået mere end 60% i Prix St. Georg ved landsstævne eller 63 % ved et distriktsstævne i kvalifikationsperioden. 

Bundgaard Byg Cup rides over tre kvalifikationsrunder i Intermediare I og Intermediare I Kür. De 18 bedste går videre til finalen, hvor de skal dyste om den eftertragtede titel som vinder af Bundgaard Byg Cup.

Se startlister for weekendens stævne her.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Populær turnering

Bundgaard Byg Cup er en kendt og traditionsrig turnering og det gode samarbejde mellem Dansk Ride Forbund og Bundgaard Byg har været med til at skabe en meget populær turnering. Turneringen er for rytterne et stort skridt på vejen mod de allersværeste klasser. 

De fleste i hesteverdenen kender Bundgaard Byg A/S, der konstruerer og bygger ridehaller og stalde i hele landet. Med mere en 30 års erfaring og opførelse af mere end 2000 byggerier, er Bundgaard Byg eksperter på området. 

Læs mere om Bundgaard Byg Cup her.

Besøg Bundgaard Bygs hjemmeside her.

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing