Jennifer Pedersen vandt 145 cm

29-04-2023 18:43

Annika Knudsen Lorentsen

Ved det internationale stævne i belgiske Opglabbeek lykkedes det i dag Jennifer Pedersen at sikre sig sejren ud af 52 ekvipager

Copyright Ridehesten.com
Jennifer Pedersen med Didam 2. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det har været en god dag ved det internationale stævne på Sentower Park i Opglabbeek, Belgien, hvor det blev til dansk sejr i dagens sværeste konkurrence. 

I 145 cm-klassen lykkes det nemlig Jennifer Pedersen at ride den hurtigste fejlfrie runde i sadlen på Didam 2 e. Cardento 933/ Guidam. I alt var der 52 ekvipager til start i klassen. 

Andenpladsen i klassen gik til belgiske Thibeau Spits, mens tredjepladsen blev vundet af franske Ines Joly. Begge var de under ét sekund langsommere end Jennifer.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tidligere på dagen lykkedes det Rikke Belinda Barker at ride sig til en fjerdeplads i en 140 cm-klasse. Det gjorde hun i sadlen på Tabalou PS e. Taloubet Z/ Balou du Rouet. Sammen red de med én tidsfejl i første fase og fejlfrit i anden fase. Det lykkedes kun tre ekvipager at ride fejlfrit i begge faser, en af dem var tyske Tim Hoster, der tog sejren, mens irske Harry Allen tog både anden- og tredjepladsen i sadlen på to 9-årige heste. 

Find alle start- og resultatlister fra stævnet.

 

Astrid Ø. Sørensen

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen