ISR vinder jubilæumsturneringen (video)

21-09-2017 19:25

Camilla Tiefensee Schrøder

Selvom Ishøj Sportsrideklub langt fra er den største rideklub i Danmark, har holdånd og bred interesse for forskellige discipliner har bragt klubben til tops i DRF's 100 års jubilæumsturnering. Se videoklip fra dagens præmieoverrækkelse

Nyheden fortsætter efter annoncen

DRF's 100 års jubilæumsturnering har været en kæmpe succes med hele 351 deltagende klubber. I dag blev vinderne offentliggjort, og førstepladsen gik til Ishøj Sportsrideklub. Som præmie modtog de en flot Ifor Williams-trailer, der blev overrakt ved en ceremoni uden for Dansk Ride Forbunds lokaler i Brøndby, hvor både tobenede og firbenede repræsentanter fra klubben var mødt op til fejringingen.

Fejring af bredden
Jubilæumsturneringen går i høj grad ud på at fejre bredden i ridesporten. Ud over de mest velkendte discipliner som spring, dressur og military, har klubberne i løbet af 2017 også kunnet indsamle points i voltigering, TREC, distance og breddeaktiviteter. Ishøj Sportsrideklub havde formået at indsamle points i alle de nævnte discipliner, og det fik de ros for af DRF's formand.

Nyheden fortsætter efter annoncen

- Det er stort det her. Meget stort. Hele 351 klubber har stillet op i turneringen, og én klub har formået at optjene point i alle discipliner. Og den klub er Ishøj Sportsrideklub. Så det er mere end fortjent, at de vinder jubilæumsturneringen, sagde Ulf Helgstrand i forbindelse med præmieoverrækkelsen.

Andenpræmien var et flot jubilæumsspring fra Viffeldt Safety-Systems, og det gik til Haslev Køre- og Rideforening, som havde indsamlet 1160 point, mens Harridslev endte på tredjepladsen med 1025 point. Se resultatlisten her.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen