I morgen starter fem dages stævne på Vilhelmsborg

31-08-2021 21:24

Annika Knudsen Lorentsen

I weekenden inviterer Dansk Varmblod til Eliteskue og allerede fra i morgen holder Danish Derby Hestesportsrideklub Eliteskuestævne i både dressur og springning, og der er mange interessante klasser på programmet de kommende dage

Copyright Ridehesten.com
Carina Cassøe Krüth og Heiline's Danciera. Foto: Ridehesten.com/Stine Gertsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sidste år var corona årsag til, at Eliteskuet og Eliteskuestævnet måtte aflyses, men i år kan vi glæde os over, at det fantastiske arrangement afholdt af Dansk Varmblod og Danish Derby Hestesportsrideklub er tilbage i kalenderen.

KRAFFT Eliteskuet afholdes lørdag og søndag, hvor føl, 2-års hopper og 3-års hopper skal bedømmes og årets vindere skal kåres. Lørdag aften er der desuden følauktion, hvor der kommer omkring 50 interessante føl under hammeren. Se kollektionen HER

Det er dog ikke kun avlsdelen, der er i fokus i denne uge på Vilhelmsborg, for der inviteres også til landsstævne i både dressur og springning. 

Copyright Ridehesten.com
Stemning fra Elitefølauktionen 2019. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen

DM for beriderelever, championater og Grand Prix-dressur
På den smukke bane i gårdspladsen på Vilhelmsborg og på Østanlægget afholdes der fra torsdag til søndag en lang række spændende dressurklasser. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er almindelige dressurklasser fra MA til Grand Prix, mens der også er DRF Championater på programmet for både 4-, 5-, 6- og 7-års heste. 

Beridereleverne vil også mødes ved det uofficielle DM for beriderelever, som afgøres søndag på Østanlægget. Se præcis hvilke dressurklasser, der afholdes HER.

Copyright Ridehesten.com
Caroline Rehoff Pedersen og Carolus-Magnus. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen

Springning fra LA til S
På springbanen afholdes der også det uofficielle DM for beriderelever, ligesom der søndag er DRF Championater for 4-, 5- og 6-års heste. 

Foruden disse klasser, så afholdes der allerede fra onsdag almindelige springklasser. I løbet af stævnedagene kan rytterne ride alt fra LA1* (115 cm) til S* (145 cm). S-springningen er Frandsbjerg Grand Prix og den løber af stablen sidst på dagens fredag. 

Se programmet for springbanen HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen