I morgen går det løs i Lion d'Angers

14-10-2015 14:42

Verdens mest lovende militaryheste er netop ankommet til franske Lion d'Angers, der hvert år i oktober danner rammen for UVM i military, WBFSH's verdensmesterskab for unge militaryheste. Igen i år er der dansk deltagelse

Copyright Ridehesten.com
Anne-Dorthe Møller og Niheart.

Torsdag og fredag rides der på dressurbanerne i Lion d'Angers, men det er på lørdag gælder terrænspringningen i den smukke slotspark, og søndag sluttes der af med ridebanespringning - og her vil danskerne Anne-Dorthe Møller, Sofie L. Teglbjærg og Simone Vinther gerne være iblandt. Og for den sags skyld også Aistis Vitkauskas, der rider på danske heste for sit hjemland Lithauen, men i en årrække har været bosat i Danmark.

I 6-års kategorien, der rides i en CCI1*, har to danske ryttere deres UVM-debut i Lion d'Angers. Det drejer sig om Anne-Dorthe Møller, der er til start på Niheart e. Heartbeat/ Itens (opdr. Svend Åge Juhl), samt Simone Vinther, der rider Stenvænge Polise e. Baccarat xx/ Voltaire (opdr. Helga Sødergren). 
 
Blandt de 7-års er der dansk deltagelse via Sofie L. Teglbjærg med holsteneren Cocktail Imperial e. Cayado/ Mentor samt Aistis Vitkauskas med de to danske heste 666 (ex Bakkens Casanova) e. Churchill/ Prince Mab xx (opdr. Karina Nielsen) og Caffe e Latte e. Butler/ Cascadeur (opdr. Aistis Vitkauskas), som alle deltog i sidste års UVM i Lion d'Angers.

Følg stævnet HER

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner