Hvad ønsker ryttere, der køber føl og ungheste?

18-10-2014 11:11

Uden ryttere til at ride vore heste er vi ingenting som avlere. Uden heste er ryttere ingenting som ryttere. Derfor har Dansk Varmblod Region I lagt op til en spændende aften, hvor hovedtemaet er: Hvad er det at rytterne vil have?

Region I har fået to særdeles kompetente ungryttere, nemlig Anna Zibrandtsen og Kathrine Springborg, til at komme med deres bedste bud på, hvilke heste de ser som de bedste i den fremtidige dressursport. Begge ryttere har i år gjort sig positivt bemærket som youngridere for Danmark sidst ved EM i Arezzo Italien, hvor Anna red sin sorte hingst Detroit e. Dimaggio/ Lord Liberty og Kathrine red sin vallak May Candeloro e. Michelino/ Chrevi's Cavallo (opdr. Riitta Westerholm) frem til en bronzemedalje.

Arrangementet vil være en kombination af oplæg fra Anna og Kathrine i rytterstuen og fremvisning af Anna Zibrandtsens unge indkøbte heste i ridehuset, ligesom de to ryttere vil demonstrere og fortælle om de udfordringer, de har med deres nuværende rideheste. Alt sammen bindes sammen med Dansk Varmblods avlsplan 2020.

Der vil være lejlighed til at stille en masse spørgsmål undervejs i løbet aftenen. Så kom og vær med til at binde avl og sport sammen – vi kan ikke undvære hinanden! Tilmelding kan ske senest den 20. oktober 2014 via regionen 1's hjemmeside.
Medlemsmødet holdes på Bregnerødgård, Høveltevej 67, 3460 Birkerød, og vi starter i rytterstuen kl. 19.00.

 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen