Holdkaptajn: Det har været et brag af en finale

28-07-2019 22:08

De danske udøvere har denne weekend bevist, at de hører til i toppen europæisk voltigering, hvor alle finalister er placeret i top 6 ved europamesterskaberne for seniorer

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Alle danske finalister er placeret i top 6 ved europamesterskaberne for seniorer.

– Trods hård konkurrence i seniorernes finale ved europamesterskaberne, har de danske udøvere virkelig bevist, at de hører til i toppen af europæisk voltigering, fortæller en stolt holdkaptajn, Dorte Ballegaard.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Seniorholdet fra Billunds Rideklub med Helena Sjøgren, Helena Harvig, Nanna Klinge, Anna Lawaetz, Cecilie Friis Anker og Esther Rasmussen på hesten Turbo af Kloster med longefører Maria Rasmussen kørte i dag 4. bedste kür, som også blev krediteret med hele 8,517 point. Desværre var det lige præcis ikke nok til at indhente Sverige, som lå på 4. pladsen inden finaledagen. Billund ender dermed med en flot 5. plads kun 0,016 point op til 4. pladsen.

Copyright Ridehesten.com
Seniorholdet fra Billunds Rideklub

Sheena Bendixen på Klintholms Ramstein med longefører Lasse Kristensen hentede en placering opad fra i går trods lidt udfordringer i dagens frie program. Sheena ender således på en rigtig flot 6. plads i et stærkt felt af individuelle senior damer, hvor 3.- 6. pladsen afgøres inden for kun 0,1 point.

Copyright Ridehesten.com
Sheena Bendixen på Klintholms Ramstein

Freja Linde og Maria Thinggaard Sørensen lavede et flot frit program i kategorien Pas-de-deux på Raadbjergs Pari Town longeret af Sanne Lorenzen og holdt derved fast i deres 5. plads. 

Copyright Ridehesten.com
Freja Linde og Maria Thinggaard Sørensen
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen