Heste og hunde fejres på Store Hestedag

24-08-2016 07:32

Oplev 1.500 heste og hunde, når der på Dyrskuepladsen i Roskilde afholdes Store Hestedag

3.-4. september fyldes Dyrskuepladsen med masse af heste og hunde, når Store Hestedag afholdes for 13. år i træk. Store Hestedag har med tiden etableret sig som Danmarks største udendørs hestearrangement, og efterhånden har hunden også vundet indpas på hestedagene. I år er der da også flere spændende hundeaktiviteter for de mange, der selv har hund med.

Hest og hund på mange måder
På Store Hestedag vises en bred palette af de mange måder, som mennesket bruger deres dyr på. Oplev hesten i dressur, military, ponygames, horsemanship og når de konkurrerer om titlen som Dagens Hest. 
Også hundene konkurrerer i udstillinger og konkurrencer og viser, at hunde kan bruges til alt, lige fra at opsore ulve til at danse til musik. 
I de forskellige clinics og værksteder for heste og hunde kan de tobenede blive klogere på deres firbenede venner. 
På www.storehestedag.dk/program kan publikum selv sammensætte dagens program ud fra interesser. Der er 130 programpunkter at vælge imellem. 

Store hesteshow
To gange hver dag kan publikum opleve det store hesteshow, hvor mere end hundrede heste viser deres kunnen frem i Ring 1. Oplev de mange racers koreograferede show, se de mange ride-discipliner, køreshow, western, ponyræs og meget mere. I år gæstes Hesteshowet af internationale gæster, når Team Gonzalez viser deres veldresserede heste frem: De smukke Lusitano-heste, der kan udføre de sværeste øvelser i fri dressur. 

Tag din egen hund med 
Har du selv hund, så tag den med til Store Hestedag. Prøv f.eks. at deltage i en hundebedømmelse: Alle hunde, uanset race eller ej, bliver bedømt af professionelle hundedommere, der giver hver hund en mundtlig vurdering. Tilmelding foregår ved Hunde-ringen inden start. 
Slip din hund løs på den bemandede legeplads, hvor en adfærdstræner gør dig klogere på din hunds møde med andre hunde. I Hundeværkstedet kan du selv lave dit eget hundelegetøj og godbid til hunden. 
Det hundeglade publikum kan opleve DM i Agility, konkurrencer i Rally Lydighed, en masse hundeudstillinger og shows, hvor hundene viser deres racers fortrin og færdigheder frem. 

/Pressemeddelelse.

Info

Fakta
Store Hestedag
3.- 4. September 2016
Dyrskuepladsen i Roskilde
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen