Hallundbæk og Schou i topform på 5-stjernet niveau (video)

18-06-2021 09:47

Annika Knudsen Lorentsen

I denne uge har Emil Hallundbæk taget turen til Sopot i Polen, mens Andreas Schou er til start i St. Tropez i Frankrig, og begge ryttere har startet stævnerne med placeringer i 150 cm-klasser, mens Emil Hallundbæk også red en sejr hjem i 140 cm i går

Copyright Ridehesten.com
Emil Hallundbæk og High Nitro. Foto: Monskoo Photo/CSIO Sopot pressefoto
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hele 51 ekvipager var til start i gårsdagens 140 cm-klasse ved det 5-stjernede stævne i polske Sopot. Her lykkedes det for Emil Hallundbæk at ride en supergodt tur, og efter at han leverede en lynhurtig runde i anden fase,  resulterede det i, at han i sadlen på High Nitro vandt klassen. 

High Nitro e. Empire/Cobra har sammen med Emil opnået flere gode resultater ved internationale stævner, og i går var altså ingen undtagelse, hvor ekvipagen sammen startede det store internationale stævne ud på bedste vis. 

Senere på dagen, havde Emil igen succes, idet, at han sammen med sin tophest Chalisco e. Chacco-Blue/Quidam de Revel red fejlfrit i den 150 cm-høje Grand Prix kvalifikation, og dermed opnåede en placering som nr. 12 ud af 53 ekvipager. Senere i dag  kommer Emil og Chalisco til start i den 160 cm-høje Grand Prix, hvor store navne i springsporten, som Kevin Staut, Marcus Ehning og Pieter Devos ligeledes er til start. Se Emil og Chaliscos runde nederst i nyheden.

Følg med i stævnets start- og resultatlister her. 

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou og Quadrosson Ask. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Succes i Frankrig for Andreas Schou
Andreas Schou er ligeledes til start på 5-stjernet niveau i denne uge, og det er han i Frankrig, hvor han er til start med flere heste. 

Starten ved det 5-stjernede stævne i Frankrig har ligeledes været god for Andreas, da han med Quadrosson Ask e. Quadros/Carentan endte som nr. 6 i den 150 cm-høj rankingklasse i går. 

Både Andreas og Emil er blandt de tre danske ryttere, der har en mulighed for at blive udtaget til at ride ved OL senere på sæsonen. Læs om det HER.

Se start- og resultatlister fra Frankrig her.

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing