Godt gang i de danske springryttere i udlandet

04-11-2017 10:37

Camilla Tiefensee Schrøder

Emil Hallundbæk og Shannon Meinert Ketterle har toppet flere klasser i Belgien, mens Zascha Nygaard Andreasen har præsteret flot med Chameur 137 i Oldenburg

Copyright Ridehesten.com
Zascha Nygaard Andreasen på Chameur 137. Foto: Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Som allerede nævnt på Ridehesten.com vandt Christoffer Lindenberg en rankingklasse ved Mediterranean Tour, hvor også Frederik Frank Madsen vandt i en 5-års klasse. Også Søren Pedersen kom godt fra start i Oldenburg, Tyskland med placeringer på to heste. Men de er langt fra de eneste, der indtil videre har vist fin form ved de internationale springstævner denne weekend.

I Oldenburg fredag aften red Zascha Nygaard Andreasen sig til en syvendeplads på Chameur 137 e. Cayetano/M.V. Grossadmiral i CSI3* store tur-klassen, Preis der Oldenburger Wirtschaft. Det lykkedes kun seks ud af de i alt 57 ryttere at ride fejlfrit rundt på banen med de 1,50 meter høje forhindringer. Og med to tidsfejl landede Zascha Nygaard Andreasen med Chameur 137 derfor som nummer syv, hvilket udløste en pengepræmiesum på 806 EUR.
Den hollandske vinder, Robert Vos på Carat e. Cardento/M.v. Krevad klarede banen fejlfrit på 36,59 sekunder.

Følg alle resultaterne fra de mange danske ryttere ved stævnet i Oldenburg HER.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Fem danske springryttere er rejst til Azelhof i belgiske Lier denne weekend, og her var der allerede flotte resultater i torsdagens klasse for 5- og 6-års heste. Her lykkedes det Shannon Meinert Ketterle at ride hele seks fejlfri runder. Først tre på Guust van den Doorn og dernæst med Bella Fine e. Quirifino/Indoctro. Det førte til en niendeplads på Bella Fine med tiden 41.76 og en tiendeplads på Guust vand den Doorn, hvor hun var lidt under et sekund langsommere.
Fredag gik det endnu bedre med Bella Fine i Prijs EUROHORSE CSIYH1*-klassen, hvor de fik en flot femteplads efter en fejlfri runde og tiden 65.99.

Også Emil Hallundbæk red en femteplads hjem om fredagen. Det gjorde han på Dazermie e. Zirocco Blue Vdl/Hamlet i Prijs L&M Sporthorses CSI2* (140 cm). Torsdag placerede Emil Hallundbæk sig desuden som nummer 11 i CSI2* (130 cm) Cargranda e. Cartoon efter en fejlfri runde og tiden70,40.

Sidst men ikke mindst blev det i fredagens CSI2* (120 cm) til en 8. plads til Simon Yde og Laurens Ask e. Lambrusco Ask. De havde sprunget to fejlfri runder med tiden 31.41.

Stævnet i Lier fortsætter lørdag og søndag. Følg med i resultaterne HER.

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner