Fyens Rideklub vandt anden afdeling af Walber Cup

15-05-2022 18:27

Annika Knudsen Lorentsen

Anden kvalifikation af Walber Cup er veloverstået ved stævnet hos Danish Derby Horse Shows, hvor det lykkedes Fyens Rideklub at sikre sig sejren og dermed de 20 point fra denne kvalifikation

Copyright Ridehesten.com
Ida Bech Lange med Jokinal. Foto: Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Agria DRF Mesterskabet for klubhold i springning afvikles ved fire kvalifikationsstævner i Walber Cup og en efterfølgende finale. Anden kvalifikation blev afviklet i forbindelse med weekendens landsstævne på Vilhelmsborg. 

12 hold var til start og bedst af dem var Fyens Rideklub. Samlet sluttede holdet med 1 tidsfejl, efter at to ryttere red fejlfrit, en rytter med 1 tidsfejl og en rytter fra holdet med fire fejl. På holdet var Rikke Rosengaard Hansen, Karen Møller Rohde, Ida Bech Lange og Søren Møller Rohde. Dermed tog holdet 20 point fra denne kvalifikation og sammenlagt med de 7 de fik ved første kvalifikation har de nu 27 point i den samlede stilling. 

Copyright Ridehesten.com
Søren Møller Rohde med Action Man Ask Z. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Andenpladsen gik til Hestehavens Rideklub, som endte med fire fejl og dermed tog de 17 point fra dagens kvalifikation. Tillagt deres 15 point fra sidste gang, er de nu placeret med hele 32 point. 

Tredjepladsen i dag gik til Riders Cup, som dermed tog 15 point i dag. Ved forrige kvalifikation tog holdet fra Riders Cup 11 point, så nu har de 26 point sammenlagt. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Sidste gang vandt Capacity Showjumping Center, og ved denne kvalifikation tog de femtepladsen. De har derfor sammenlagt 31 point, og er derfor godt placeret i den samlede stilling. 

Fjerdepladsen i dag blev vundet af Cedergaard Sportsrideklub, som sidste gang fik 3 point, og denne gang 13 point. Dermed har de sammenlagt 16 point. 

Læs mere om Walber Cup. 

Resultater fra landsstævnet på Vilhelmsborg. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen