Følauktion Nord afholdes i september

09-06-2020 14:56
Avl

Det har nu i flere årtier været en tradition, at Dansk Varmblods regionale Følauktion Nord afholdes i efteråret, og i år hedder datoen den 19. september 2020

Copyright Ridehesten.com
Dansk Varmblod afholder hvert år flere følauktioner, heriblandt også regionale. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen.

Følauktion Nord kendetegnes ved en meget populær og folkelig auktion, hvor der bliver hygget med mad og drikke, inden de mange gode føl kommer under hammeren. Karin S. Larsen fra bestyrelsen i Dansk Varmblods region 5 har i mange år været en af de store drivkræfter i Følauktion Nord, og hun fortæller, at auktionen så vidt muligt vil blive gennemført, som den plejer.

– På nuværende tidspunkt vides det ikke, om auktionen kan gennemføres på sædvanligvis med masser af publikum og festlig avlermiddag, eller om der i september måned stadig vil gælde et forsamlingsforbud med en begrænsning på antal personer, men auktionen vil blive gennemført enten i dens sædvanlige form eller som online-auktion, forsikrer Karin S. Larsen.

Følauktion Nord afholdes på Vestbirk Ridecenter, og auktionsudvalget vil i løbet af sommeren komme med yderligere information om tilmelding mv.

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen