Flere danske placeringer i Oliva

06-11-2022 15:45

Flere danske springryttere har opnået placeringer og optjent Longines ranglistepoint ved MET-turen i spanske Oliva, og igen drejer det sig om Clara Roesgaard Kristensen

Copyright Ridehesten.com
Josefine Sandgaard Mørup og De Semilly Edition. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hundredvis af internationale springryttere er for tiden i Oliva, Spanien for at ride Mediterranean Equestrian Tour 2022, og blandt dem er adskillige danskere. Martin Dinesen Neergaard og Clara Roesgaard Kristensen har begge i CSI3*-turen opnået placeringer og Longines ranglistepoint. Det gjorde de allerede i fredags, og i dag har Clara gentaget succesen sammen med en anden dansk rytter.

Josefine Sandgaard Mørup og Clara Roesgaard Kristensen har i formiddag blandet sig i placeringerne i en 145 cm klasse med 81 startende i Gold-turen.

Klassen blev vundet af belgiske Frederic Vernaet, der med sin 10-årige Zangersheide-hoppe Born To Win Ap Z e. Bentley/ Toulonnde red fejlfrit i tiden 63,78 sekunder.

Copyright Ridehesten.com
Clara Roesgaard Kristensen og Dimitri Z. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Danske Clara Roesgaard Kristensen havde sadlet sin 10-årige holstenerhoppe AK's Cavalina e. Cachas/ Chello I, der gik fejlfrit i tiden 69,13 sekunder, der sikrede hende en placering som nr. 12. Hun fik selskab i placeringerne af landsmand Josefine Sandgaard Mørup, der med den 15-årige danskavlede holstener De Semilly Edition e. Diamant de Semilly/ Exorbitant XX (opdr. Kristensen Klaus Thingholm) ligeledes var fejlfri i tiden 73,98 sekunder, der gav hende 19. pladsen.

Klassen havde ligeledes deltagelse af danskerne Gabrielle Strigel, Kamilla Ladefoged Rasmussen og Martin Dinesen Neergaard.

Klassens resultat / Stævnets start- og resultatlister.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen